Serb - moji satovi

Pridruzujem se i ja cestitkama, bas je lep, samo ja sam vise za crni kozni kais hihihihi (verujem slatke muke za tebe). :)

p.s. Sto je vec pitao Darko, koliki je precnik sata i koja sirina kaisa ide?

Pozdrav i da te lepo sluzi! :)

Lep sat, prava klasika :thumbup:.

I šta kažeš , kvarc jeli ...jaooo :lol: .

PS- mogao bi malo češće da fotografišeš svoje satove a ne ovako polugodišnje, semestralno :D.

Hvala drugari, ide kozni crni kais , uskoro, ovaj je samo privremeno posto je originalna narukvica polomljena:) precnik je 36 -37 mm bez krunice , sa krunicom 38 -39 , nisam merio sublerom pa ne mogu tacno da vam kazem:) Precnik izmedju lugova ne znam pa kad izmerim javljam:) Treba na servis i malo ciscenje inace je ocena 8 od 10 sto se ocuvanosti tice:)

Jodo u njemu kuca kvarc nego da ne padnes u depresiju sam u PS napisao automatic na ciferu:lol:

Hvala drugari:) Dobar predlog milance ja kupim crni kais ti mi kupis braon i bog da me vidi:lol: Salim se , ni braon nije los sad sam gledao nesto:) Evo jos dve fotke pa sestomesecna pauza:)

72037-dsc-0222-forum.jpg

72038-dsc-0229.jpg

Autorske fotke Serb, autorske, ne ove iz kataloga :D.

I mogao bi već jednom da postaviš neku profi sliku u onoj temi Satovi i knjige. Obećao si davnih dana :lol:.

PS- da ne misliš da sam potpuno neozbiljan, odlične fotke Zenita.

Last edited:
Hahaha Sky, hvala na komplimentima za fotke:) Obecao sam , ali nikako da stignem , potrudicu se sto pre:)

Hvala Jagi znao sam da ce se tebi svideti sat:)

Back