Serb - moji satovi

Serb

New member
Evo mog novog sata a usput cu vam pokazati i sate pre dolaska na forum:D

Juce sam uzeo Citizen AT0970-16E:

Mehanizam: Eco-Drive

Obim kucista: 46mm

Debljina kucista: 10mm

Narukvica: platnena (sa prednje strane pamuk , sa unutrasnje plis ili neki materijal koji podceca na obrunutu kozu) jako udobna.

Staklo: Mineralno

Tezina : 120 grama

Rezerva snage: Navodno 150 dana

DSC_0001.JPGDSC_0002.JPGDSC_0004.JPGDSC_0007.JPGDSC_0008.JPGDSC_0013.JPG

:dance3::dance3:

Čestitam na prinovi i neka ti dugo služi... model je super i imao sam prilike da ga vidim i uživo ! Očekujemo slike drugih primeraka !:yes4:

Hvala momci, ostale satove stavljam kad mi se vrati Seiko 5 sa popravke u ponedeljak:D

Čestitke i od mene.
Lep si sat izabrao :yes4:
Čemu čekanje ponedeljka? Samo ti kreni sa postavljanjem slika :)

Nekažu dzabe ako hoćeš dobar qvarc uzmi C I T I Z E N :thumbup: odličan sat

edit ps. bogte posatadoh član :proud:

Evo i ostalih slika, seiko je slikan pre poravke , kupim ga u ponedeljak pa cemo tamn videti razliku. Uglavnom svi ovi satovi su dobijeni kao poklon, tako da ih nikad ne bi menjao:)

Prvo fosili:DSC_0016.JPGDSC_0018.JPGDSC_0226.JPG

Seiko 5:DSC_0218.JPGDSC_0219.JPG

Marvin:DSC_0222.JPGDSC_0247.JPG

DSC_0213.JPG ovo skroz desno je Geneva koja nazalost ne radi i u ocajnom je stanju.

Sad je na redu neki vintage sat i jedan rus:D

Pošto će ostali komentarisati ostale satove ja,da izvinete,moram da kažem da mi je zanimljiv(vizuelno) beli Fosil.

Pravi si ljubimac satova, nema šta...:thumbup: ...nego, ne bilo ti zapovedjeno, ajd uslikaj izbliza onaj Fossil koji je na grupnoj slici ,gledajući sa leva na desno, prvi.

Kad je rec o fosilima , generalno njihov najveci plus je vizuelni utisak, i moram priznati da ih imam dosta dugo i da rade super, ali ipak moram i da kazem da zavrsna obrada npr kucista izmedju ovih fosila i citzena su ko nebo i zemlja, da se ipak zna ko je tata:)

Sta cu kad sam u maldosti mislio da su swatch i fossil najbolji satovi posle rolexa:lol:

Ocu kolko veceras, na toj slici je bio u fazi poliranja (samostalnog), pa cu probati da uradim bolje slike, ako ne veceras sutra:)

Last edited:
Jako se lepo uklapaju svi crveni detalji na satu,tako da ne deleju napadno,nego onako,bas skockano.Lep sat,cestitke.

Jeste da debelo kasnim, jer danas se konjski radilo, ali bolje ikad nego nikad.

Čestitke za pronovu, a veliki respect za kolekciju, uz želje da je što pre popuniš svime onime što ti se sviđa :beer:

Evo baki najbolje sto sam mogao uz osvetljenje koje imam i bez stalka za fotoaparat:)

:D

Joj ala je lep !!!! :man_in_love: Znam da sam dosadan, ali kad bude bilo boljih uslova za slikanje, daj još koju fotku, života ti ! Ovakav Fossil nisam vidjao do sad, a video sam svakakvih jer imaju milijardu modela. Uf , ovaj tvoj je za moj ukus pravi lepotan, nema šta ! :drool: Koji je promer sata ?

Čestitao sam na novom Citizenu a sad čestitam na kolekciji, uz želju da se što pre proširi. Postavi slike Seika, čim stigne sa sređivanja.

Hvala svima na lepim recima, jos je lepse uzivanje u satovima kad ih pohvale ljubitelji satova kao vi:beer:

Back