Serb - moji satovi

Ok je ljudi, ajmo dalje. Grofe dobro došao :thumbup:. Imaćeš ti kolekciju japanaca (Seiko lobi je naročito jak, mada ni ostale nebi potcenio) dok trepneš ;).

Hvala na dobrodoslici sky,za sada samo citam,ucim,proucavam i mogu reci da je forum odlican.Videcemo to za japance,hehehe,dug je to put ali sam sprman da ga predjem:thank_you2:p.s. ubice me Serb koristim njegov post za svoje predstaljanje,izvini Serb necu vise :flapper:

Mada da budemo realni Svajcarci su ipak najbolji :)

OF nadam se da ce moderatori obrisati ove postove da Serb-u ne zagadjujemo kolekciju.

Evo ga seiko posle popravke, novo staklo, komplet servis, sad je kao nov. Inace ceo posao je odradio casovnicar Dojcinovic, i sve pohvale za njega. Jos mi je dao i godinu dana garancije:congrats:

Stari seiko:seiko stari.JPGseikostari 1.JPG

Novi:seikonet2.jpgseikonet5.jpgseikonet.jpgseikonet1.jpgseikonet4.jpgseikonet3.jpg:dance3:

Sto volim da vidim ovako lepo sredjen stari sat.inace imo sam priliku da vidim uzivo jos par satova koje je sredjivo dojcinovic i sve je bilo bez greske.pohvale i za njega a tebi serb sve cestitke na satu

UUUuuuuuu , brate mili ! :drool: Baš ga je opravio... ma mogu da predpostavim, kako je dobar osećaj:w00t:

PS. ...moram i ja odneti ćaletov Glashutte na sredjivanje, pa kod Puga na kaiš...icon_nervious.gif -sve sad ću, sad ću, pa nikako. Sad sam se primio načisto, kad videh ovaj tvoj Seiko:rolleyes:

EDIT: ...hteo bih samo da dodam, da kod tebe uistinu cenim istinsku zaljubljenost u satove. Ti si, nekako uvek sretan, radostan, voliš svoje satove, raduješ se dobrim postovima i slikama na forumu, prizeman, skroman, bez lažnih postova i sreće, bez nagona "nadmetanja" ,zadovoljan , odistinski ljubitelj satova i super čova !
Veruj mi, nemaš pojma koliko mi je, upravo zbog tih osobina i epiteta, drago za svaki potez i "novotariju" koji napraviš u svojoj kolekciji !!! :yes4:

Želim ti, od sveg srca, da ne osetno (finansijiski) i uspešno širiš tvoju kolekciju dobrim i lepim modelima !!!! default.jpeg

PoozzZZZ icon_flower.gif

Attachments

• smiley6-Emoticon.gif
    smiley6-Emoticon.gif
    7.7 KB · Views: 199
Last edited:
Opet dolazim sa zakašnjenjem jer sam bio u poslu do guše. Čestitke za seiko u novom ruhu i neka te dugo služi :beer:

Hvala svima, inace bio sam sa zenom da uzmem sat, i na prvi mah je mislia da je Dojcinovic sve stavio novo , cifer, kuciste , tolika je razlika nekad i sad:D

Baki , hvala na lepim recima:adore:

Last edited:
Danas sam pre svega imao cast da upoznam naseg druga Neso, a onda i da povecam moju kolekciju:D Upitanju je jedna Raketa, koju ce nositi moja zena. Verovatno cu promeniti narukvicu u koznu. Inace sat je mnogo bolji uzivo nego na slikama, inace moram da napomenem da je kao nov:D

raketanet.jpgraketanet1.jpgDSC_0018..jpg

Jos jednom hvala Neso:D

P.S Sutra po danu cu bolje fotke ali sam bio nestrpljiv da okacim ove:lol:

Hvala Neso, nego se sad plasim osim sto cu da gledam satove za mene moracu i za zenu ,jako joj se svideo sat i ono cuveno kuckanje mehanizma:lol:

Eto,kupim ja ženi Raketu...odmah isto uradi Sima...pa Serb... Dozvolite mi malo originalnosti :D

Čestitke i tebi i tvojoj supruzi :thumbup:

P.S.(moja Raketu ne skida.Zaboravila je na ostale satove)

Raketica je bonbona, a sa koznim kaisem, vrh... ;)

Komsija, pa zar nisi primetio, da eto, Nesa ide ka originalnosti... on prodaje Raketu, dok ostali kupuju. ;);)Obzirom, da prodaja rusa moze izazvati glavobolju i patnju, vrlo hrabro sa Nesine strane...:D

Ja sam jos pre dolaska na forum prodao jednu Raketu sa vecitim kalendarom (plavu) i dan danas patim i placem ,sto je prodah...:crying: Raketa je to....

Last edited:
Hvala Neso, nego se sad plasim osim sto cu da gledam satove za mene moracu i za zenu ,jako joj se svideo sat i ono cuveno kuckanje mehanizma:lol:

Ako je za utehu, kolekcionarski satovi za dame su mnogo jeftiniji od muških ;)

Edit: tek sad sam video Backarellijev post, pa odgovaram sa zadrškom.

Raketica je bonbona, a sa koznim kaisem, vrh... ;)

Komsija, pa zar nisi primetio, da eto, Nesa ide ka originalnosti... on prodaje Raketu, dok ostali kupuju. ;);)Obzirom, da prodaja rusa moze izazvati glavobolju i patnju, vrlo hrabro sa Nesine strane...:D
Eh, druže moj, imam ja još raketica koje nosim, a ove nisam uspeo da uklopim sa odećom, pa sam računao da je bolje da ih ima neko ko će ih nositi. Doduše, nisam uslikao narukvicu, ali mislim da se i ona lepo uklapa.

Jedino što ne valja kod ovakvih ruskih satova je što nikada ne možeš na njima da zaradiš - obe prodate rakete su otišle po ceni po kojoj sam ih i platio. Jeste da sam ih prodao veoma brzo, ali sam otkrio da nisam za trgovca. Bolje mi je da ponovo zabijem nos u knjigu, jer to bar umem :D

Last edited:
Back