Serb - moji satovi

Smislicu nesto:) Naprimer bila je samo ova narukvica, ne proizvode narukvice drugacije u Srbiji:lol:

Drugari danas sam se oprostio sa svojim prvim satom koji sam ovde predstavio, Citizenom. Posto putujem po srbiji malo, i danas sam se vozio brodom na reci Tisi. Skidao sam sati, da bih skocio u vodu, i u tom trenutku brod je udario u neki manji sprud , zaljuljao se i meni je sat ispao u Tisu:crying: I sad je na jedno 20 metara na dnu:crying: Kad budem imao veci pristup internetu opisacu vam detaljnije taj nesrcni splet okolnosti:crying:

P.S posto vidim par privatnih poruka, drugari ne zamerite mi imam jako okranican pristup netu:crying: Cim budem mogao odgovaram. Veliki pozdrav

E bas bedak :(.

Nemoj da se nerviras, neka sledeci bude neki Citizen WR200 vodootporan (pa da ga ne skidas sa ruke zbog kupanja) i da ga sto pre nabavis!

E,j.... ga,bas maler. Ja zato ne skidam satove koje nosim,jer uvek mislim da ce mi pasti i ostetiti se. Skidam kad bas moram.

Auh , Serb druže moj nema sad nervoze, džaba je... ne znam ni šta da ti napišem, sem da mi je do koske žao, majke mi.

Jbg, nije mu bilo sudjeno , neverovatan splet okolnosti, sta cu, sad cu morati neki diver da ga ne bih skidao sa ruke i mogao da plivam:banghead::banghead:

Nek si ti živ i zdrav, to je najbitnije, a satova će uvek biti. Jeste gubitak, i zato mi je žao, ali imaćeš ti i boljih satova, u to sam siguran

E, **biga!! :( Znam kako je to, vec sam verovatno dosadan s tim, ali meni je G-shock DW 9005 "Cosmoxer" ostao u dubinama kanjona Nevidio :crying:
I plasticna kopca i cicak traka su bile popustile(a ja sve vreme odlagao da zamenim kais), pa ga prilikom jednog od poslednjih skokova sa stene jednostavno nije vise bilo na ruci kad sam izronio...

Ma bice satova, ja ti zelim da nabavis uskoro neki koji se tebi najvise svidja, a da taj koji izgubio dobijes uskoro na poklon :)

Back