Slike ruskih satova

Sofronije, dobro došao, lepo je kad se neko ko zaista voli satove pridruži forumu a kad još voli baćuške...ih. Strela je odlična u zdravlju je nosio. Kompletan test se podrazumeva, još fotki takođe a i ostale baćuške na sunce :D.

Evo me opet. Postacu dosadan kao onaj moj imenjak pevac :D

Mali raport da se zna kako nisam previse posesivan pa uvazavam i iskazane zelje. Dakle, tragalo se za drugim kaisem i boljim baterijama. Kais narucen, stize verovatno sutra a baterije za sada odradjuju. Jedino zaksnio pa opet problem sa odsjajem blica. Ostatak "bacuski" ceka u redu za slikanje pa sutra po dnevnom svetlu startuje Foto Sofronije.
Za sada evo dva pokusaja fotki Strele sa privremenim kaisem u drugoj, meni prihvatljivijoj boji od one crne.
IMG_4402_1_1.JPGIMG_4403_1_1.JPG

Jedino mi pomalo cudesno kako se odrastao covek vrati u detinjstvo. Pricali lepo roditelji kako sam kao klinac imao "lep" obicaj da zaspim u krevetu sa novim sanadalama, na primer. Sreca je to decija.
Mozete li da zamislite scenu kako sinoc kasno, kada su moji klinci zaspali, u tisini noci, ja sedim i sa Strelom na uhu slusam otkucaje mehanizma 3133. Uspavanka za pevca Sofronija.
Lele meni, nema izvlacenja iz ovoga ...:D

svih mi dabrova sa ontarija, nisam jedini koji slusa kuckanje uvece
umesto bensedina ...

:cheers:

Mozete li da zamislite scenu kako sinoc kasno, kada su moji klinci zaspali, u tisini noci, ja sedim i sa Strelom na uhu slusam otkucaje mehanizma 3133. Uspavanka za pevca Sofronija.
Lele meni, nema izvlacenja iz ovoga ...

JojjjJJJJ , kako me uzdrmala ova poruka (kao i Lugerova) !!!! Pa ja mislio da sam jedini "ludak" koji uveče stavlja na uvo svog omiljenog rusa ! Ne mogu sad da nadjem svoj citat ,gde rekoh za Citizenov Eko-Drive da me ubi tišina mehanizma . I ja svoj SS 18 (3133) stavljam noću pored glave i ,prosto, lečim sebe.

Braćo moja, Veliki pozdrav za Vas !!!

EDIT : Sofronije , taj tvoj opis iz dečijih dana me je zamalo naterao na suze, majke mi rodjene. Jednostavno mi se vratile slike iz detinjstva i taj osećaj da je sat uspeo da mi povrati, takve vrste sreću ! Jednostavno si me pogodio u srce, kao o meni da pišeš.

Last edited:
:w00t:
ovde ima neka sekta koja radi "na veder" !?

Luger
Sauh ! Dobro govoris, govori jos :D
A i smajli dobar, ono Jeger kod njih ?

backarelli
imam ja i fazu No2 : upiljim u mehanizam, uzivam i razmisljam o tim ljudima koji su sve to osmislili, uradili, sklopili,... Pogotovu o onom vremenu kada je sat bio mislena imenica mnogima. Pa masinskom parku na kome su radili sve to ...
Onda se, na trenutak, setim i pojedinih koji sada na numerickoj masini ne ispostuju toleranciju :angry:

JJJJJJOOOOOOOOOJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa to 23jewels , druže moj ! To je to ! icon_flower.gif

@sofronije , možda u datom trenutku, ne mogu da napišem ono što osećam... ali eto, ti si se pojavio i rekao ono što ja želim odavno reći !!! Nemam ,uistinu, šta da dodam sem.... TO JE TO ! Istih smo shvatanja. Pa ja ,kad sam kupio SS 18 (Šturmanskie) , gledao sam ga od 09:00 AM ,sve do 15:00 PM , i uživao svakim svojim delom tela !!!

samo za klub 3133 ... :D

SAM_0765.jpg

SAM_0763.jpg

... i uz malo siminog gledanja kroz prste,
sat koji je ubio tajnog agenta 007 :

SAM_0761.jpg

Uz napomenu da mi je drago da je ova tema živnula evo i mog doprinosa, Vostok Amfibija, 80-te, ručni navijač.

http://
dctt0i.jpg

fpevk.jpg

25a225c.jpg

luger

ima Sima da nas proglasi za military krilo na SS :D

Bilo nekakve price zasto je uginuo 007 ali sada sve jasno :adore:

bez brige, sledeca scenografija ce da bidne sastavljeta od pcelica
i cvetica ... i poneki tenk.

:laugh:

skydrummer : odlican beli vostok, a isti komadirski imam, da li mu
se mozda zna orijentaciona godina proizvodnje ?

Rusi dolaze...
Evo da odrzim obecanje i pokazem skromnu zbirku. Nisam bas rodjen za fotografa ali ce valjda biti dovoljno za prelaznu ocenu.

Nametnuli se kao ljubimci :
IMG_4415_1_1.JPGIMG_4414_1_1.JPGIMG_4411_1_1.JPGIMG_4420_1_1.JPG

Ostatak Poljota :
IMG_4423_1_1.JPGIMG_4437_1_1.JPGIMG_4438_1_1.JPG

Rakete od najstarije :
IMG_4426_1_1.JPGIMG_4428_1_1.JPGIMG_4430_1_1.JPGIMG_4432_1_1.JPG

Slava automatik i Vostok se nametnuli ciferom :
IMG_4424_1_1.JPGIMG_4425_1_1.JPG

YU proizvod zbog lokal patriotizma, dugo noseni titanijum, Festina se morala primiti ..
IMG_4433_1_1.JPGIMG_4435_1_1.JPGIMG_4436_1_1.JPG
Dakle, otpadnici roda su u zadnjem redu jer to nemere radit bez struje ali imaju svoje razloge zasto su u drustvu ozbiljnih likova :D

Eto, od neceg se pocelo, skromno jeste ali svaki ima nekakvu moju pricu. Od modera ocekujem malo zastite od jednog clana ovog foruma koji snosi direktnu krivicu jer me pelcovao tako da revakcina nije bila potrebna, dovukao me na forum, galami kada misli da ce me nesto zainteresovati u ponudi,.... Zbog svega toga osecam nuspojave u smislu otkucaja u usima a zenice mi lice na spiralne opruge. Povrh svega, primetio sam, poceo i na forumu diskretno pretiti pistoljem ( kao slikao je sat !?) :D

Pozdrav svima, valjda vas nisam razocarao vec u startu.

Satovi su ti u odličnom stanju, a izabrao si veoma lepe modele. Čestitke za kolekciju, uz želju da se proširi :congrats:

poslednja fotka je posebno za sada vec hronicnog drugara sofronija, odlicnog strelca i jos odlicnijeg ljubitelja satova ... ziveli sofronije !

drustvo, moram da vas zamolim da se manete te artiljerije, nije joj ovde mesto. :D
satovi neka ostanu. ;)

Pravilnik kaze:

6. Slike u postovima i potpisima koje sadrže oružje bilo koje vrste (uključujući, ali ne ograničavajući se na puške i noževe) nisu dozvoljeni. Tu je izuzetak za slike dokumentarne prirode koje ilustruju stvarnu upotrebu satova, a koje su u skladu sa opštom temom na forumu u kojem su objavljene.

inace, sofronije, odlicna kolekcija bacuski!

Back