Slike ruskih satova

Prekrasan Poljot, impresionira jednostavnošću i ljepotom, po meni kutija ovog navijača asocira na vrh Swiss manufakture, starog Pateka i Piageta

Wostok je nos, imam još jedan, treba stići i švicarske, kabinski podmorničarski i brodski sat, dakle ne spada u opremu plovila, već u opremu mornara odnosno osoblja, vodonepropustan, masivan, precizan i ne preskup, osmodnevni

da slava su 1600

Last edited by a moderator:
Lepsi Poljot zaista ne pamtim da sam skoro video, posebno sto vise volim da je sat u "srebrnom", a ne "zlatnom" kucistu.

DSCN7773.jpg
DSCN7781.jpg
DSCN7782.jpg

DSCN7783.jpg

DSCN7784.jpg
DSCN7785.jpg
DSCN7786.jpg
DSCN7787.jpg

russian team

DSCN7788.jpg
DSCN7789.jpg
DSCN7790.jpg
DSCN7790.jpg
DSCN7790.jpg
DSCN7793.jpg
DSCN7797.jpg

veliki stolni sat Majak u staklu

DSCN7838.jpg
DSCN7841.jpg

DSCN7840.jpg

mala budilica Slava 11 rubisa

DSCN7845.jpg
DSCN7847.jpg

0369b_enl.jpg
Ovu moram nabaviti... Nevolja je u tome što još ne videh uživo, kao jednorog boga mu... :) Ima neko?

Malnia, stolni sat, sa odličnim strojem, vrlo precizan, zaslužuje biti kolekciji

DSCN8623.jpg DSCN8625.jpg DSCN8624.jpg

Šta je ovo za ime boga...
Clipboard01.jpg
Clipboard02.jpg
Clipboard03.jpg
Šta uopšte znači "seržantskie", kontam da je narednik?

Jasta, to bi bio "narednicki", imao sam prilike da naletim na takav sat vise puta, ali su uvek bili polupani.
Ovaj je vec nedeljama na kupujemprodajem. U sustini pristupacna cena, steta samo zbog ostecenja na ciferu i sto nema fosfora na kazaljci, ali se i to da srediti ako se ima strpljenja.

Svaka cast Kure! :congrats:

Djevojka iz Čeljabinska jednostavno prelijepa! :)

Last edited:
slike ruskich satova
no i to je proba slikatora iz računara....
raketa petrodvorec.jpg....:)
**

I ja predlažem da se banuje sky, pod uslovom da je sat sa slike njegov... :flapper:
Razlog - parvi nam zazubice...

Back