Slike ruskih satova

View attachment 42433
Ево друже електроникиног типа врло сличног оном којег имам у колекцији (разлика је у томе што мој има ребрасту површину кућишта) и наравно, није у одличном стању.

Elektronika (3) - NHT Watches

Ове Електронике не могу да се пренесу (заштићене фотографије), али обавезно их погледајте. Човек у колекцији има ретку варијанту наранџасте Електронике 5, а лед модел је прилагодио у флеш моду и тај труд такође треба видети, као и целу његову изузетну колекцију. Уживајте.

dscf8776e.jpg

http://forums.watchuseek.com/f97/slava-monster-2427-a-539339.html

Слава звана "Монструм" (колекционари је заиста зову тако), према мом укусу апсолутни врх дизајна ручног сата СССР. Механизам аутоматика 2427, 27. рубина, мотор за тенк у свом тенку. А на циферблату који је невероватна холограмска површина карбон пластике са холограмским пругама. Већ сам писао о њој, да се не понављам.

Last edited:
elektronika17copia.jpg

Три прелепе лед Електронике у савршеном стању.
Колекционар је поставио још неколико лепих комада на свом блогу:
Elektronika Watches

b6-02.jpg

Ево једног ЗИМ сата с механизмом Електронике.

Него, кад сте се већ заинтересовали за Електроника сатове, ево вам добар линк о њиховој историји:

elektronika

Уосталом, погледајте дигитални музеј совјетске електронике и нађите фотографије свих типова електронских сатова СССР:

������ ������. ���������-����� ������������� �������� �����������.

Односно лњеинградски музеј:

Soviet Digital Electronics Museum -- Melody 55b electronic watch -- Мелодия 55Б -- Коллекция советской цифровой электроники

Видео сам, али ја упућујем на ово због великог броја фотографија, у складу с темом. А ради се о сајтовима с којих не могу да се пренесу фотографије.

У ствари, сурфујем у потрази за сатовима Електроника, јер тражим фотографију сата са зеленим цифером. Знам да постоји, видео сам, али на интернету је нема нигде. Па успут, реко, да обогатим и форум.

Evo jos jednog Vostoka, kolekcija polako raste, pa se nadam da ce neko od clanova moci da mi kaze nesto vise o ovom modelu.

RIMG0084.jpgRIMG0093.jpg

Slikan je starim digitalcem, pa su slike zato nesto losije.

Last edited:
albatros.JPG

"Албатрос" чистопочског часовничарског завода СССР из моје колекције.

amfibija kvalitetet.JPG znak kvaliteta.JPG

Чистопољски бисер. Фотографија није добра, не виде се нијансе и преливи жуте, златне и маслинасте боје и сјај холограмски обрађеног циферблата, луминозна поезија која је тако типична за дизајн сатова СССР. После више од три деценије трицијум јоп увек сија. На полеђини је знак квалитета СССР, што се не сећам да сам виђао међу сатовима Васток из доба СССР.
Ну, Кањешна...

Back