luger New member Oct 21, 2012 #282 zagore, svih mi bubnjeva darkvuda, ona stara doxa je odlicna ! :congrats:
Nick Active member Oct 22, 2012 #283 Setah sinoc opet po gradu i probao sam SWISS military,konkretno ovaj...nije nesto ekstra ali lega na ruku VR!http://youtu.be/JF6yG1TsyfE:thumbup: Last edited: Oct 22, 2012
Setah sinoc opet po gradu i probao sam SWISS military,konkretno ovaj...nije nesto ekstra ali lega na ruku VR!http://youtu.be/JF6yG1TsyfE:thumbup:
Nick Active member Oct 22, 2012 #284 A probao sam i neki Pierre Lanier,Francuska modna marka a cena mu je oko 7000din,konkretno ovaj...
PedjaSD New member Oct 22, 2012 #285 Auuu al' se tema razvila... lepo, lepo. Evo ga (opet) moj mali doprinos, samo koji je lepši?
PedjaSD New member Oct 22, 2012 #288 Nick, naletim na njih na nekim od ovih sajtova za online prodaju... samo sam doživeo "WOW" faktor! Maurice LaCroix je izbacio pravi dizajn i kombinaciju. Poz druže!
Nick, naletim na njih na nekim od ovih sajtova za online prodaju... samo sam doživeo "WOW" faktor! Maurice LaCroix je izbacio pravi dizajn i kombinaciju. Poz druže!
PedjaSD New member Oct 22, 2012 #290 Ovaj HYT je BOMBA, samo ne znam kako bi bilo moguće proći TSA u Americi s obzirom da ima tečnost u kombinaciji sa mehaničkim delovima u sebi?
Ovaj HYT je BOMBA, samo ne znam kako bi bilo moguće proći TSA u Americi s obzirom da ima tečnost u kombinaciji sa mehaničkim delovima u sebi?
anbeast New member Oct 22, 2012 #293 Jaaaooo, vidi ovaj mali rotor, sto je sladak Do imbecilnosti volim ove lunarne (ne pitajte me sto - ljubav je slepa) :lol:
Jaaaooo, vidi ovaj mali rotor, sto je sladak Do imbecilnosti volim ove lunarne (ne pitajte me sto - ljubav je slepa) :lol:
8 83stojan Active member Oct 22, 2012 #297 Samo je pitanje dana kad cu uzeti jedan Sturmanskie-Gagarin Yuri Gagarin Flight Video with Sturmanskie Commemorative Superimposed - YouTube
Samo je pitanje dana kad cu uzeti jedan Sturmanskie-Gagarin Yuri Gagarin Flight Video with Sturmanskie Commemorative Superimposed - YouTube
RUS Moderator Oct 22, 2012 #298 Da uzmes, nego sta. Sat sa dugom i lepom istorijom. Mogu ti reci, da ni ja nisam daleko od toga
backarelli Well-known member Oct 22, 2012 #300 -nekad pustim mašti na volju , gledajući ... Harry Winston Opus 12 ...zatim laganim koracima nazad Victorinox Airboss Mach 6 ...pa u očekivanu realu Casio G-Shock Aviator gw4000
-nekad pustim mašti na volju , gledajući ... Harry Winston Opus 12 ...zatim laganim koracima nazad Victorinox Airboss Mach 6 ...pa u očekivanu realu Casio G-Shock Aviator gw4000