Slike satova koji mi se sviđaju

Ima ga po netu ispod 400€. Moram da vidim koliko je po radnjama kada se zaputim negde sledeći put. Pa sa pravim projekat.

Plot twist: čitam neku temu na WUS-u i iznenađen sam koliko ljudi ne gotivi ovaj dizajn. A meni je nešto naj, kada bi mi rekli da izaberem sat koji hoću, nevezano za cenu, to bi bio ovaj AP definitivno.

Plot twist: čitam neku temu na WUS-u i iznenađen sam koliko ljudi ne gotivi ovaj dizajn. A meni je nešto naj, kada bi mi rekli da izaberem sat koji hoću, nevezano za cenu, to bi bio ovaj AP definitivno.

E zbog toga se o ukusima i ne raspravlja. :) Bilo bi puno manje nepotrebnih rasprava među ljudima. I, kada sam se već uključio u priču, da proširimo dve suprotstavljene grupe i trećom. Ja sam ravnodušan prema ovom satu. Objasniću. On je svakako lep u svojoj jednostavnosti, ali nekako se uklapa u mnoštvo drugih. Nedostaje mu nešto što će ga odmah, na prvi pogled i sa par metara udaljenosti izdvojiti. Da recimo sedim za istim stolom sa čovekom koji ga ima na ruci...(što je već samo po sebi teško moguće)...rekao bih u sebi: .ebote pa ovo je AP, a ja serendam kako mi je običan. Vidiš, ima u svemu tome, ako me razumeš, puno suptilne psihologije. Slično mi se kao slikaru desilo par puta pred slikom za koju nisam odmah znao čija je. Tada se zapitam: pa imaš li ti svoj ukus čoveče? Sve to mi je pomoglo da sada mirno i iskreno sledim samo sebe i ono što mi se sviđa bez obzira koliko to košta. Kao što si i ti rekao...nevezano za cenu to bi bio ovaj AP definitivno. Daj Bože da ti se želja ostvari. Izvini što sam se raspisao. Veliki pozdrav iz NS.

Last edited:
probao sam ga na ruci, baš taj klasični najlepši, meni se sviđa puno i mislim da ga dizajn izdvaja od drugih satova

obrada je verovatno nešto posebno kad toliko košta ali ja ne primećujem razlike u kvalitetu satova skupljih od par hiljada evra, sve iznad Rolex-a može da bude i 100x skuplje ali možda 3% ili 5% kvalitetnije i ne više od toga

Probao na ruci u Becu,mnogo dobar sat,jednostavno izaziva osmeh na licu kada se samo pogleda,ali kada se stavi na ruku,skroz druga prica,detalji,izrada i sam izgled sata su vrh.

Buduci da jurim pilota za kolekciju,nesto u tom raspolozenju.
6d564d94536b18872612bb1bd1b52d52.jpg

5e8ed8d6f46d131ee101c9b3b6f2c3ad.jpg

7ecc15438b7a90b35da2935ee4d2c1e0.jpg

Last edited by a moderator:
Back