Slike satova koji mi se sviđaju

Ako ta verzija bude jos skuplja znaci do 2022. ako Bog da.

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока

Omega Seamaster Planet Ocean Deep Black
omega-seamaster-planet-ocean-deep-black-close-wn.jpg

omega-seamaster-planet-ocean-deep-black-wn.jpg
Nova serija iz SMPO kolekcije, kal. 8906 automatik Co-Axial Master Chronometer, rezerva snage 60h, kuciste, cifer i bezel crna keramika, 11200CHF, zlatni 14900CHF.

Omega je pretjerala .
Da li moze ?
Vjerojatno da .
Za te novce se kupi bolji sat , a ne Omega .
Bas sam danas na njihovoj stranici gledao video .

Ne mogu se odluciti....
Zenith Heritage Pilot Cafe Racer
zenith-heritage-pilot-cafe-racer-wn.jpg

Zenith-Heritage-Pilot-Cafe-Racer-main-thumb-1440xauto-28725.jpg

Zenith-Heritage-Pilot-Cafe-Racer-caseback-thumb-660xauto-28728.jpg

Inspirisan britanskim trkackim motorima iz 1960-tih. Kuciste 45mm, mehanizam El Primero 4069 automatik, 50h rezerva snage, super luminova na ciframa. Kuciste celik, poklopac mehanizma titanijum. 7400CHF.

Longines Avigation GMT
web_Longines_avigation.jpg

Longines-Avigation-1.jpg

Avigation-JackRoad-e1405477222269.jpg

Nova edicija u Heritage liniji. Inspirisan modelom iz 1949 radjenim za britansku vojsku. Cifer u stilu starih pilotskih satova, sa starim Longines logom i tzv. broad arrow znakom, siroka strela ispod loga. Sto mi je interesantno jer sam taj znak vidjala cesto, a tek sad sam saznala znacenje. Naime, siroka strela je nastala 1544-te godine i tradicionalno se koristi u heraldici, britanska vlada ga koristi da oznaci sve ono sto je u njenom vlasnistvu, pa se tako nalazi na primer na municiji, vojnim sanducima, itd..
Mehanizam L704.2 automatik, rezerva snage 48h. Kuciste 44mm, satinless steel, sa antimagnetik zastitom.

Mogu da vam kažem da mi se ovaj Seiko Padi automatic dopao. Juče sam ga probao. Mada, iskreno mislim da je cena od preko 400€ {Čak i na sajtu Seika stoji da je preporučena cena za Evropu 430€, i u ovoj radnji u kojoj sam gledao koštao je toliko} prejaka za model bez safirnog stakla, sa NE potpisanom krunicom, i 4R36 mehanizmom.
Sad gledao sam po netu, i video skoro duplo niže cene, što je sasvim u redu, ali treba nekako doći do toga.

201d3fac4c46147d72dce515bf4b1f27.jpg

Back