Slike satova koji mi se sviđaju

Ako ta verzija bude jos skuplja znaci do 2022. ako Bog da.

Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока

Omega Seamaster Planet Ocean Deep Black
omega-seamaster-planet-ocean-deep-black-close-wn.jpg

omega-seamaster-planet-ocean-deep-black-wn.jpg
Nova serija iz SMPO kolekcije, kal. 8906 automatik Co-Axial Master Chronometer, rezerva snage 60h, kuciste, cifer i bezel crna keramika, 11200CHF, zlatni 14900CHF.

Omega je pretjerala .
Da li moze ?
Vjerojatno da .
Za te novce se kupi bolji sat , a ne Omega .
Bas sam danas na njihovoj stranici gledao video .

Hamilton Broadway Day Date
H43515735

hamilton-broadway-day-date-auto-side-1170x445.jpg

Last edited:
Ne mogu se odluciti....
Zenith Heritage Pilot Cafe Racer
zenith-heritage-pilot-cafe-racer-wn.jpg

Zenith-Heritage-Pilot-Cafe-Racer-main-thumb-1440xauto-28725.jpg

Zenith-Heritage-Pilot-Cafe-Racer-caseback-thumb-660xauto-28728.jpg

Inspirisan britanskim trkackim motorima iz 1960-tih. Kuciste 45mm, mehanizam El Primero 4069 automatik, 50h rezerva snage, super luminova na ciframa. Kuciste celik, poklopac mehanizma titanijum. 7400CHF.

Longines Avigation GMT
web_Longines_avigation.jpg

Longines-Avigation-1.jpg

Avigation-JackRoad-e1405477222269.jpg

Nova edicija u Heritage liniji. Inspirisan modelom iz 1949 radjenim za britansku vojsku. Cifer u stilu starih pilotskih satova, sa starim Longines logom i tzv. broad arrow znakom, siroka strela ispod loga. Sto mi je interesantno jer sam taj znak vidjala cesto, a tek sad sam saznala znacenje. Naime, siroka strela je nastala 1544-te godine i tradicionalno se koristi u heraldici, britanska vlada ga koristi da oznaci sve ono sto je u njenom vlasnistvu, pa se tako nalazi na primer na municiji, vojnim sanducima, itd..
Mehanizam L704.2 automatik, rezerva snage 48h. Kuciste 44mm, satinless steel, sa antimagnetik zastitom.

Zenith 😍😍😍😍

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

U zadnje vreme mi nikako iz glave ne izlazi Seiko SDGM001 "Grand cocktail":

1.jpg

2.jpg

Mogu da vam kažem da mi se ovaj Seiko Padi automatic dopao. Juče sam ga probao. Mada, iskreno mislim da je cena od preko 400€ {Čak i na sajtu Seika stoji da je preporučena cena za Evropu 430€, i u ovoj radnji u kojoj sam gledao koštao je toliko} prejaka za model bez safirnog stakla, sa NE potpisanom krunicom, i 4R36 mehanizmom.
Sad gledao sam po netu, i video skoro duplo niže cene, što je sasvim u redu, ali treba nekako doći do toga.

201d3fac4c46147d72dce515bf4b1f27.jpg

Back