zma New member Nov 5, 2012 #482 E bre, Zagor, odakle ih vadis ovako lepe!!! Kuku, kako su dobri!!! Zagor said: View attachment 42604 View attachment 42605 View attachment 42606 View attachment 42607 View attachment 42608 Click to expand...
E bre, Zagor, odakle ih vadis ovako lepe!!! Kuku, kako su dobri!!! Zagor said: View attachment 42604 View attachment 42605 View attachment 42606 View attachment 42607 View attachment 42608 Click to expand...
zma New member Nov 5, 2012 #483 evo i ja da metnem nekoliko..prvi su predlozi za sat ruskog foruma, blizu smo finalne verzije: a ovaj drugi je sasvim obican JLC...
evo i ja da metnem nekoliko..prvi su predlozi za sat ruskog foruma, blizu smo finalne verzije: a ovaj drugi je sasvim obican JLC...
Sholym New member Nov 5, 2012 #485 danas dok sam setao po gradu naravno razgledao izloge sa satovima, i kada sam video ovaj sat ZALJUBIO SAM SE Uzivo je mnogo mocan sat !!!!!
danas dok sam setao po gradu naravno razgledao izloge sa satovima, i kada sam video ovaj sat ZALJUBIO SAM SE Uzivo je mnogo mocan sat !!!!!
8 83stojan Active member Nov 5, 2012 #486 Jeste mocan Seiko5 ,ali taj zapinje za vrata ,brave,prozore ,kvake :lol: ogroman je...
skydrummer New member Nov 5, 2012 #492 @somy lepi modeli Seika. Primetio sam i veoma lep sat na tvom avataru:thumbup:, poznat mi je od nekud .
@somy lepi modeli Seika. Primetio sam i veoma lep sat na tvom avataru:thumbup:, poznat mi je od nekud .
skydrummer New member Nov 5, 2012 #495 Yodi malo šta može da promakne :lol: . Neka, neka. Da bude danas na avataru a sutra na ruci...
Sholym New member Nov 5, 2012 #496 83stojan said: Jeste mocan Seiko5 ,ali taj zapinje za vrata ,brave,prozore ,kvake :lol: ogroman je... Click to expand... Jeste glomazan, ali ne kao sto sam sa slika stekao dojam, naravno dok se ne stavi na ruku nista se ne moze reci... al da je mocan, mocan je
83stojan said: Jeste mocan Seiko5 ,ali taj zapinje za vrata ,brave,prozore ,kvake :lol: ogroman je... Click to expand... Jeste glomazan, ali ne kao sto sam sa slika stekao dojam, naravno dok se ne stavi na ruku nista se ne moze reci... al da je mocan, mocan je
milan zmaj New member Nov 5, 2012 #498 1/ The Tourbillon: jedan sasvim obican JLC Last edited: Nov 5, 2012
Nick Active member Nov 5, 2012 #500 I za astronauteLeleleleeeee ala se razduvao vetar u Šumadiji i Pomoravlju,ajiiiiii katastrofa,pozz!