Lep, koja li ce mu biti cena...Za promenu, Longines Hydroconquest kolekcija 2019
![]()
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Predvidjena cena je oko 3.200 EURLep, koja li ce mu biti cena...
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Zbog Zr verujem da kosta izrada, al za Longines prilicno, bez obzira sto je kvalitetom dokazano dobar brend.Predvidjena cena je oko 3.200 EUR
Sto se tice cene kod nas, za automatike ide od 140.000 din. pa preko 260.000 din. za hronografe.Zbog Zr verujem da kosta izrada, al za Longines prilicno, bez obzira sto je kvalitetom dokazano dobar brend.
Hydroconquest je godinama unazad jedan od boljih omera cena/kvalitet za do 1k, pak za 3k nisam bas nacisto..
Prilicno su onda bezobrazni sa marzama, preko je povoljnije, jos se dobije i povrat poreza, mada i u Bomaru imaju oni svajcarski dani sa 20-25% popusta, pa ispadne manje.Sto se tice cene kod nas, za automatike ide od 140.000 din. pa preko 260.000 din. za hronografe.
Slazem se, s tim da cene koje sam naveo vaze za liniju Hydroconquest za Master seriju su mnogo vise cene.Prilicno su onda bezobrazni sa marzama, preko je povoljnije, jos se dobije i povrat poreza, mada i u Bomaru imaju oni svajcarski dani sa 20-25% popusta, pa ispadne manje.
Za promenu, Longines Hydroconquest kolekcija 2019
![]()
Bas je lepa ta Cocktail Time linija. Probao sam jedan zimus i mislim da mi je to zasigurno sledeci izbor.Seiko Presage Power Reserve SSA343
![]()
Da, taj Cocktail Time uzivo izgleda jos lepseBas je lepa ta Cocktail Time linija. Probao sam jedan zimus i mislim da mi je to zasigurno sledeci izbor.
Doduse i ovaj Presage mi privlaci paznju.![]()