Slike satova koji mi se sviđaju

Pozz!!!:)Evo i mene malo,opet svrljah po gradu,otbanah,inače nwolf ono je seiko iz serije spirit i meni se mnooooogo svidjaju,a htedoh vam reći da sam iskoristio da malo bolje podledam i osmotrim onaj "ocrnjeni" TIMEX i sa moje strane,dakle,ima ih razni,digitalni,oni sa kompasom,obični klasični i po jedan sam sam probao,mislim da se prodavačica malo i nervirala al šta da joj radim,i nekako sam malo i smekšao a pogotovu kad sam probao timex expedition rugged field,znači toliko mi je lepo lego da sam se ja stvarno prijatno iznenadio i njegova cena od 6900din je perihvatljiva tako da ću ja do marta videti šta ću i kako ću,uglavnom evo slike sata i vel pozz svima!:DView attachment 38405
Hajde please reci mi gde si gledao Timexe? Negde po Beogradu? Sledećih nekoliko dana sam u BG pa me baš zanima da vidim kakve su cene u odnosu na Beč, ali ne znam ko zvanično prodaje Timex po Srbiji.

Pozz Araphel,nisam gledao po BG-u već po KG-u,pošto mi je to bliži grad,uglavnom su cene od 5000din za one klasičnog izgleda,ovaj što ja hoću iz serije expedition su od 6900-8900din a oni sa kompasom i malo nabudženi su od 10000din pa na gore i tako,pozz!

Aha, ok. Ja rekoh da vidim kakve su cene. Ako kompas serija ima da se nađe već za oko 10 hiljada, onda je to prilično lepa cena.

A ništa manje i ovaj,super je!Citizen Independent Analogue and Digital Display Watch BN1-046-51bn1-046-51_00.jpgViewImage.jpg

Meni vintage digitalci imaju neku svoju priču. Ovaj model mi se svideo zbog mnoštva funkcija i natpisa "Japan" na ciferu, poklopcu... U današnje vreme to je retkost.

Termometar radi perfektno. Prikaz je grafički i brojčani (u Celzijusima i Farenhajtima) i da bi tačno radio potrebno je da je sat na ruci. Ima i temperaturne alarme (sam podesiš min i max temp.), dnevni alarm, world time, štopericu, nisam još sve ni istražio ...

Slike sutra ;)

Last edited:
Back