Slike satova koji mi se sviđaju

Pa da nije taj ML nesto nedostizno, samo polako. I ja gledam ovaj Archimede vec neko vrijeme ali nista od njega bar dok ne uvedu PayPal u CG ili dok ja ne podjem do Njemacke

Taj ML košta 5000$.. Odakle :crying:
svedok prati malo kad su akcije kako to zovu.ML se cesto prodaje sa ogromnim popustom i vise nego upola cene

svedok prati malo kad su akcije kako to zovu.ML se cesto prodaje sa ogromnim popustom i vise nego upola cene

Hvala na savetu, pratim ali i sa tim popustom sat koji bi uzeo je 1600$. Ali me to neće pokolebati da nastavim da pratim i možda jednog dana naletim na iznenadjenje :D

I meni se čini da se zeleni Alpinist može kupiti samo kožnom kaišu.
Originalna metalna narukvica (20mm) se može kupiti posebno na SeiyaJapan po ceni od $179.
U pitanju je identična narukvica skao na modelu SARB015.

s_d3a7ab_e.jpg

s_d3a7ab_a.jpg

s_d3a7ab_d.jpg

Posle mog LORUS-a "divera" kojeg dobih za rođ.počeo sam da se "palim" na taj diver look,tako da definitivno će i sledeći biti u tom fazonu,do tada...MM01-2.jpgmm02tp0.jpgmm09iv2.jpgIMG_8404.JPGseiko_mm_300_19a.jpg

Posle LORUS-a i pored CASIO G-i cuke,uskoro tj.za neki mesec bice i J.SPRINGS,tacnije ovaj model BBH121...4480_1_37b11590.jpg3980000000202.jpgOt_제이스프링스_J_SPRINGS_BBH121_정식수&#5.jpgOt_제이스프링스_J_SPRINGS_BBH121_정식수&#5.jpgvel pozz svima!

Back