Slike satova koji mi se sviđaju

37mm, rekao bih da ne nabavljaju...Kod Seiye je 328e zajedno sa slanjem... Roamer mi se mnooogo dopada, za nijansu je sportskiji od SARB-a ali je gotovo duplo skuplji, a mislim da ne nudi toliko vise.... Gotovo svi Roameri ovih novih serija mi se mnogo dopadaju. Pocev od Mercury, preko Searocka do onih kvarcnih hronografa...

Da, 37mm je skoro pa vintage veličina, Roamer je 42mm, sa safirnim staklom i izuzetnom narukvicom. Ne vidim razlog zbog čega Seiko nije povećao sat bar za 2-3mm....Inače, Roamer je meni otkrovenje, sećam se njihove dosta starije ponude (pre više godina) bila je krajnje neatraktivna.

Sad bas gledam, ima ih u vise boja, mada beli mi se najvise svidja.
1 (1).jpg1 (2).jpg1 (3).jpg1 (4).jpg1 (5).jpg1 (6).jpg
Nikako da nadjem neku live fotku.

Čini mi se (ako ne grešim) da im je to baš nov model, do skora je pod istim nazivom bio nešto drugačiji model.

Da napomenem samo još i da Seiko SARB 35 koristi 6R15 dok Roamer koristi ETA 2824 koji možeš da popraviš i servisiraš u svakom kutku belog sveta (ne bih ulazio u to koji je mehanizam bolji, mislim da su to nijanse).

Da trenutno jurim roamer sea rock.Mortima mi je odavno na spisku zelja koji je podugacak :banghead:

Back