Dragojlovic Darko New member Mar 29, 2013 #1,542 Sada mi je definitivno potrebno ovako nestojer mi je prozor na autu bio otvoren 24h a cijelo vrijeme je padala kisa:banghead:
Sada mi je definitivno potrebno ovako nestojer mi je prozor na autu bio otvoren 24h a cijelo vrijeme je padala kisa:banghead:
KLL New member Mar 29, 2013 #1,544 Nick said: View attachment 62677 Click to expand... Koji je ovo sat???? Edit: nasao, sat je kvarcni i kosta $100, marka je alba... Last edited: Mar 29, 2013
Nick said: View attachment 62677 Click to expand... Koji je ovo sat???? Edit: nasao, sat je kvarcni i kosta $100, marka je alba...
Mr D New member Mar 29, 2013 #1,547 Lep sat... još samo da stigne. Sigurno je usamljen u nekom mračnom poštanskom magacinu, jedva čeka da doputuje i da ga staviš na ruku... Eto, jesam li ti olakšao čekanje
Lep sat... još samo da stigne. Sigurno je usamljen u nekom mračnom poštanskom magacinu, jedva čeka da doputuje i da ga staviš na ruku... Eto, jesam li ti olakšao čekanje
zma New member Mar 30, 2013 #1,551 Mr D said: Lep sat... još samo da stigne. Sigurno je usamljen u nekom mračnom poštanskom magacinu, jedva čeka da doputuje i da ga staviš na ruku... Eto, jesam li ti olakšao čekanje Click to expand... Nisi ali ajde...sad svi znamo sta cekam..
Mr D said: Lep sat... još samo da stigne. Sigurno je usamljen u nekom mračnom poštanskom magacinu, jedva čeka da doputuje i da ga staviš na ruku... Eto, jesam li ti olakšao čekanje Click to expand... Nisi ali ajde...sad svi znamo sta cekam..
RUS Moderator Mar 30, 2013 #1,552 Takav sat i vredi malo sacekati. Kao sto i sam kazes, ne vidja se tako cesto na ovim prostorima.
lemi New member Mar 30, 2013 #1,554 ekstra je.....prevazišo si moja očekivanja,taj model nisam još video......
zma New member Mar 30, 2013 #1,559 au, kakva satina!!! svaka cast!!! merim ga vec duze vreme!!! Sir Oliver said: Zadnja strana je definitivno na strani Zenith-a View attachment 62741 Click to expand...
au, kakva satina!!! svaka cast!!! merim ga vec duze vreme!!! Sir Oliver said: Zadnja strana je definitivno na strani Zenith-a View attachment 62741 Click to expand...
zma New member Mar 30, 2013 #1,560 mislim, nije da se bojim ja ovih iz IWC-a, da se razumemo. ovi iz Le Locle-a sa ovim big pilotom me bas nerviraju!
mislim, nije da se bojim ja ovih iz IWC-a, da se razumemo. ovi iz Le Locle-a sa ovim big pilotom me bas nerviraju!