araphel New member Dec 5, 2013 #2,164 Teška rana, backarelli. Vredi od ovakve rane bolovati. Spazio i ja jedan Orient u komšiluku, al' se bojim da ga stavim ovde jer kad se ovde nađe, onda je to zvanično. A idu praznici...rođendan...izgovora za kupovinu koliko voliš, ali ne i para
Teška rana, backarelli. Vredi od ovakve rane bolovati. Spazio i ja jedan Orient u komšiluku, al' se bojim da ga stavim ovde jer kad se ovde nađe, onda je to zvanično. A idu praznici...rođendan...izgovora za kupovinu koliko voliš, ali ne i para
RUS Moderator Dec 5, 2013 #2,167 araphel said: Ovako ćoškast i nekako "inženjerski"...super izgleda! Click to expand... Odlican opis tog modela.:thumbup: Ne znam kako da opisem, ali bas mi deluje onako nemacki, kao Mercedes G klasa recimo.
araphel said: Ovako ćoškast i nekako "inženjerski"...super izgleda! Click to expand... Odlican opis tog modela.:thumbup: Ne znam kako da opisem, ali bas mi deluje onako nemacki, kao Mercedes G klasa recimo.
HADzI DALIBOR New member Dec 12, 2013 #2,179 Narukvica je :thumbup: Ne sviđa mi se krunica,a i minutna kazaljka bi mogla biti kraća.
Shmizla Administrator Staff member Dec 12, 2013 #2,180 Uh, ovaj Lako je i po meni super! U poslednje vreme mi se jako dopada "cist" i minimalistički dizajn.
Uh, ovaj Lako je i po meni super! U poslednje vreme mi se jako dopada "cist" i minimalistički dizajn.