@RUS: Zemo, ako je kod Rodine samo providni poklopac problem, imam dobrog metalostrugara koji ce napraviti pun poklopac. Gde ima crna Rodina? Da probamo ...
Pa dobro nije bezobrazna, pa vecina njihovih satova je omaz poznatim modelima jacih proizvodjaca, dosta mikrobrendova kao Steinhart to rade i to se dobro prodaje
Izvini ja sam pogresno procitao tvoj post
Nije to kopija Steinharta vec Tudora, kao sto je i ovaj gore Steinhart homage vec pomenutog sata
Koliko sam ja upoznat, oni su zajedno pravili satove. Steinhart i Aramar.
Sto se orginala i ovoh tice, isti je mehanizam unutra, jedino, ovi kostaju do 350-360 ojra sa sve porezom. Koliko kosta orginal, necu ni pominjati.
Steinhartov dizajn je gotovo nemoguće prekopirati ( ima par izuzetaka ) zato što je on poznat po preuzimanju tuđeg dizajna . Taj konkretan sat je vizuelna kopija Tudora ( poznatijeg kao Snowflake ili Tudor Marina Nationale ). http://www.vintagehour.com/snowflake-tudor-submariner-icon/
Ne zamerite... primetio sam ozbiljnu slicnost pa mi je prvo palo na pamet da je Aramar kopirao Steinhart, posto je "Kameno srce" poznatiji od njega... Lep sat, u svakom slucaju
Mislim da niko nije ni primetio editovanje sličke u "koji sat nosite danas"... mene je oduševio, obzirom da obožavam cifer orange monstera... fenomenalno predstavljen, nekako kao sa reklame