backarelli Well-known member Mar 16, 2014 #2,464 Već sam postavljao (čini mi se) ove sličke, ali moram opet... Ovo je koncepcija sata, koja mi se ne izmerno svidja. Poseduje sve što ja volim, ali do najmanjeg detalja... ...za ovim "komadom" i dan danas plačem ...dodje mi da se obesim na grbaču bivšem vlasniku (počasnom članu našeg foruma) dok ga opet ne nabavi . Tu su i moje ne ostvarene želje, ali težimo ka tome => ...kao i =>
Već sam postavljao (čini mi se) ove sličke, ali moram opet... Ovo je koncepcija sata, koja mi se ne izmerno svidja. Poseduje sve što ja volim, ali do najmanjeg detalja... ...za ovim "komadom" i dan danas plačem ...dodje mi da se obesim na grbaču bivšem vlasniku (počasnom članu našeg foruma) dok ga opet ne nabavi . Tu su i moje ne ostvarene želje, ali težimo ka tome => ...kao i =>
Dragojlovic Darko New member Mar 16, 2014 #2,466 Stvarno je pogodio odlicne satove. Inace veoma skromno od njega
HADzI DALIBOR New member Mar 17, 2014 #2,474 Njihov in house posle 30 godina!:thumbup: Lijep mehanizam, 10 dana rezerve snage(1.8m duga opruga -treba to navit' !!!).
Njihov in house posle 30 godina!:thumbup: Lijep mehanizam, 10 dana rezerve snage(1.8m duga opruga -treba to navit' !!!).
VLADAN P Super Moderator Staff member Mar 17, 2014 #2,475 Zagor said: Click to expand... :man_in_love: Imao ga je jedan naš (bivši ?) član. Mnogo lep sat.
8 83stojan Active member Mar 19, 2014 #2,480 Hublot Big Bang Unico Bi-Retrograde Chronograph "Soccer Bang" Official Watch of the 2014 FIFA World Cup Brazil
Hublot Big Bang Unico Bi-Retrograde Chronograph "Soccer Bang" Official Watch of the 2014 FIFA World Cup Brazil