Neša Super Moderator Staff member Mar 25, 2014 #2,502 Juke, svaka čast kako si našao ovaj sa plavim ciferom. Takav sat bih rado posedovao. Baćuška, pošto voliš da poklanjaš satove, ako imaš viška neki od ovih iz kutije, vrlo rado bih udomio jedan takav
Juke, svaka čast kako si našao ovaj sa plavim ciferom. Takav sat bih rado posedovao. Baćuška, pošto voliš da poklanjaš satove, ako imaš viška neki od ovih iz kutije, vrlo rado bih udomio jedan takav
Shmizla Administrator Staff member Mar 25, 2014 #2,503 Kutija je stvarno originalna, mada verujem da se ona moze lako i napraviti za nekoliko sati u radionici ...
Kutija je stvarno originalna, mada verujem da se ona moze lako i napraviti za nekoliko sati u radionici ...
milan zmaj New member Mar 26, 2014 #2,504 Lepa kombinacija I ovaj novi Gmt Last edited by a moderator: Mar 26, 2014
davorr New member Mar 26, 2014 #2,505 Re: Koji sat nosite danas? toliko ga zelim...ali nazalost mission imposible ovaj bi najradije stavio na ruku i nikad ga ne skinuo sa iste
Re: Koji sat nosite danas? toliko ga zelim...ali nazalost mission imposible ovaj bi najradije stavio na ruku i nikad ga ne skinuo sa iste
veberz New member Mar 28, 2014 #2,508 Ajde Zeljko joste jedared ubodi tu sliku. Inace, danas sam otkrio na Meranomu ja dosada ovaj brojcanik nisam primetio. Nadam se da ce se pojaviti i u drugim kucistima i sa novim bezelom.
Ajde Zeljko joste jedared ubodi tu sliku. Inace, danas sam otkrio na Meranomu ja dosada ovaj brojcanik nisam primetio. Nadam se da ce se pojaviti i u drugim kucistima i sa novim bezelom.
gogmajster New member Mar 28, 2014 #2,509 ovaj mi je naprosto ODLICAN, na tragu puno skupljih satova. Šteta što je (bar za moje pojmove) puno puno prevelik za dress sat sa svojih 44mm gotovo potpuno u ciferu.
ovaj mi je naprosto ODLICAN, na tragu puno skupljih satova. Šteta što je (bar za moje pojmove) puno puno prevelik za dress sat sa svojih 44mm gotovo potpuno u ciferu.
gogmajster New member Mar 29, 2014 #2,510 Kvarc s estetikom.Lajk! Attachments uploadfromtaptalk1396133281556.jpg 77.3 KB · Views: 111
M mazli New member Apr 2, 2014 #2,515 verujem, samo nemam para ni za kais... ima li uopste nesto sto makar izgleda tako a pristupacno je?
Dragojlovic Darko New member Apr 2, 2014 #2,516 milan zmaj said: 9300, veruj prava satina. Click to expand... Da u pravom smislu rijeci satina. Odlican ali prilicno veliki, nedavno sam ga probao, mislim da bi bio previse veliki i tezak za svakodnevno nosenje.
milan zmaj said: 9300, veruj prava satina. Click to expand... Da u pravom smislu rijeci satina. Odlican ali prilicno veliki, nedavno sam ga probao, mislim da bi bio previse veliki i tezak za svakodnevno nosenje.
Dragojlovic Darko New member Apr 2, 2014 #2,518 Ja sam ga kratko nosio ali cini mi se dosta tezak, mozda nemamo istu precepciju tezine, dobar ali malo preglomazan sat
Ja sam ga kratko nosio ali cini mi se dosta tezak, mozda nemamo istu precepciju tezine, dobar ali malo preglomazan sat