Mr D New member Apr 29, 2014 #2,643 Malopre sam u izlogu prodavnice video jedan ovakav Maurice Lacroix Pontos S Diver Veoma lepa stvarčica...
Malopre sam u izlogu prodavnice video jedan ovakav Maurice Lacroix Pontos S Diver Veoma lepa stvarčica...
HADzI DALIBOR New member Apr 29, 2014 #2,644 jagodanbg said: Neki Raven (nikad cuo) ali mi se svidja Click to expand... ovo je ozbiljna mašina! 2500m WR-a, 4,5mm debelo staklo.........leeeep..... Ovom baš odgovara ime firme(910€ sa davanjima): Last edited: Apr 29, 2014
jagodanbg said: Neki Raven (nikad cuo) ali mi se svidja Click to expand... ovo je ozbiljna mašina! 2500m WR-a, 4,5mm debelo staklo.........leeeep..... Ovom baš odgovara ime firme(910€ sa davanjima):
gogmajster New member May 5, 2014 #2,651 Sir Olivere, ova Stowa je PREDIVNA!!!:drool: Bing (i brat mu)
Sir Oliver New member May 5, 2014 #2,652 gogmajster said: Sir Olivere, ova Stowa je PREDIVNA!!!:drool: Bing (i brat mu) Click to expand... Tiha patnja, mozda mi Bing nesto sredi ... :thumbup:
gogmajster said: Sir Olivere, ova Stowa je PREDIVNA!!!:drool: Bing (i brat mu) Click to expand... Tiha patnja, mozda mi Bing nesto sredi ... :thumbup:
Baron New member May 7, 2014 #2,659 Sat je da se zaplačeš. Kad bolje razmislim imam neku njivu u nasledstvu, samo dzaba placam porez, xaxa Možda je off topic, al dosta ih se žali na narukvicu HQ, gdje nabaviti kvalitetan mesh? Last edited: May 7, 2014
Sat je da se zaplačeš. Kad bolje razmislim imam neku njivu u nasledstvu, samo dzaba placam porez, xaxa Možda je off topic, al dosta ih se žali na narukvicu HQ, gdje nabaviti kvalitetan mesh?
jagoda-nbg New member May 8, 2014 #2,660 plavo jos jedan plavac Last edited by a moderator: May 8, 2014