Slike satova koji mi se sviđaju

Uffff... Stvarno jeste i fotka - sat & kais...

Uz...
.
Levis-jeans-008.jpg

f72c314858db7ef8431a9d68f0d40f51.jpg

Zauvek.
;)

I jos samo ova dva...

hubjeans57.jpg

blue-jeans-watch-strap.jpeg

00018870.jpg

Ajd...

Pozz

Zlicicu instant kave u malo vode razmutio i potopio nakratko remen.. cini mi se da sam ga kasnije i navoskao kad se osusio, vise se ne sjecam tocno. Htio sam da ima malo vise vintage stih. :)

Last edited:
A da li ostao miris kafe na kaišu ? Ja se sada raspitujem kao da planiram da potopim kaiš u kafu :lol: . Ne planiram, nego me interesuje obzirom da nisam, do sada, čuo da je to neko radio.

Bremont MB

Attachments

• uploadfromtaptalk1401193917779.jpg
    uploadfromtaptalk1401193917779.jpg
    82.8 KB · Views: 132
  • uploadfromtaptalk1401193944122.jpg
    uploadfromtaptalk1401193944122.jpg
    50.7 KB · Views: 112
A da li ostao miris kafe na kaišu ? Ja se sada raspitujem kao da planiram da potopim kaiš u kafu :lol: . Ne planiram, nego me interesuje obzirom da nisam, do sada, čuo da je to neko radio.

Je, ostane mirišati po kavici, taman za razbudit se kad pošnjofaš.. :)
Ostavio sam ga vani na balkonu 3 dana i izluftao se i nije više mirisao na kavu.

Ja se sada raspitujem kao da planiram da potopim kaiš u kafu :lol: . Ne planiram, nego me interesuje obzirom da nisam, do sada, čuo da je to neko radio.

Sto se vise izmotavas to se dublje zakopavas.. znas da zelis probati 'kafeni' remen. :D

Inace ideju sam nasao na nekoj stranici gdje ekipa postaruje tako traperice.. :p

Napravio ga je patrik, ima facebook stranicu, trazi pod 'clover straps' da ne reklamiram sad. U sredini je koza a vanjski i unutarnji dio remena je jeans. Imam dosta njegovih remena i meni su odlicni.

Back