HADzI DALIBOR New member Sep 3, 2014 #2,925 Nikako mi ne godi ovaj "radioaktivni" znak. Standardna 50-ka mi je bombon.
HADzI DALIBOR New member Sep 3, 2014 #2,928 krstin said: Razmisljam da se ponovim... View attachment 97577 Click to expand... pa šta čekaš?
MMario Well-known member Sep 3, 2014 #2,929 HADzI DALIBOR said: pa šta čekaš? Click to expand... ....+1
Zagor Super Moderator Staff member Sep 4, 2014 #2,932 Video sam Mario ali nema se novca:bangheadsaniranje od poplave,letovanje,kcerka u 2 razred,hrana za Vucka......)
Video sam Mario ali nema se novca:bangheadsaniranje od poplave,letovanje,kcerka u 2 razred,hrana za Vucka......)
MMario Well-known member Sep 4, 2014 #2,933 Zagor said: Video sam Mario ali nema se novca:bangheadsaniranje od poplave,letovanje,kcerka u 2 razred,hrana za Vucka......) Click to expand... I onda jos i ti na kraju, pa za tebe ne ostane nista za satove :no:
Zagor said: Video sam Mario ali nema se novca:bangheadsaniranje od poplave,letovanje,kcerka u 2 razred,hrana za Vucka......) Click to expand... I onda jos i ti na kraju, pa za tebe ne ostane nista za satove :no:
krstin New member Sep 4, 2014 #2,934 HADzI DALIBOR said: pa šta čekaš? Click to expand... Pratim WUS i cekam dobru priliku
vlajo New member Sep 4, 2014 #2,935 Taj Seiko na KP je u jako lošem stanju a prodavac je do skora tražio 300e za ruševinu od sata, čini mi se da je skoro spustio cenu.
Taj Seiko na KP je u jako lošem stanju a prodavac je do skora tražio 300e za ruševinu od sata, čini mi se da je skoro spustio cenu.
Srđan New member Sep 5, 2014 #2,939 Samo pazi da nije ona sa kupujem-prodajem, jer smo za onu utvrdili da je fake! @Milan Zmaj Čestitam na kupovini! Odlično izgleda!
Samo pazi da nije ona sa kupujem-prodajem, jer smo za onu utvrdili da je fake! @Milan Zmaj Čestitam na kupovini! Odlično izgleda!
HADzI DALIBOR New member Sep 5, 2014 #2,940 milan zmaj said: Ja ga ispratio... View attachment 97650 Click to expand... ja sam ovolicnu ruku imao sa 15-es!:lol:
milan zmaj said: Ja ga ispratio... View attachment 97650 Click to expand... ja sam ovolicnu ruku imao sa 15-es!:lol: