Slike satova koji mi se sviđaju

Šta,i svemirci su nosili ovakvog žujana?
Mada,oni su posebna fela ljudi pa me ništa ne iznenađuje ali vi gospodo.....

kakav lepotan

f5VvIK9.jpg

Bas je lepotan! velika steta sto su ga predimenzionisali. samo zbog toga bih ja dao prednost ovom:

ZODIAC_SEADRAGON_61.jpg

Ma neka je onaj "predimenzioniran", imam ja ruku za njega :yes4:

Eehhhhhh

Attachments

• uploadfromtaptalk1413053659067.jpg
    uploadfromtaptalk1413053659067.jpg
    163.8 KB · Views: 189
Hadžija, radi se o novim modelima "vintage" stil od Seika. Promer je 44 , proizvodnja valjda od kraja 2013te , a model Seiko SNKN01.... čini mi se modovanim komad sa slike, no nisam siguran...

Last edited:
View attachment 96698
planet ocean 600 m omega co-axial 45.5 mm

Juče sam probao ovaj u radnji na aerodromu. Mogu reći da sam se malo razočarao. Izrada sata je OK, ali ništa više od toga. Imam Sumo koji je iako istog promera kao i ovaj, neuporedivo udobniji, verujem zbog svedenog oblika kućišta sa donje strane. Omega je značajno debljeg kućišta, nekako neizbalansiran. Klik na bezelu mi se ne sviđa, zvuči "šuplje" u odnosu na Seiko.

Jedino što je baš izrazito bolje od Seika je narukvica, stvarno 2 klase iznad. Mada i cena je kao Sumo pa x7 ili x8.

Eto, ko se jednom okrene japancima, verovatno će imati problem sa procenjivanjem cost/performance švajcarskih proizvođača. Čak i prodavac je komentarisao "u pa to je stvarno lep Seiko", znam da mu je to posao al eto...

Vrijeme je da padne jedan gnjurac koji ce biti samo za voduImageUploadedByTapatalk1413146464.541680.jpg

Back