G gdin Branko New member Oct 23, 2014 #3,108 Uros GT, takve Bambino imas na KP...ako se ne varam-cena im je 150e. Pogledaj...
skydrummer New member Oct 23, 2014 #3,110 Uros GT said: View attachment 100219 Prelep je. Da li ga ima neko sa foruma? Click to expand... Ima Neša. Javi se Nešo, javi se Nešo...
Uros GT said: View attachment 100219 Prelep je. Da li ga ima neko sa foruma? Click to expand... Ima Neša. Javi se Nešo, javi se Nešo...
Uros GT New member Oct 23, 2014 #3,111 Hvala Branko, video sam to ranije. Kad se preračunaš izađe toliko i da se naruči od preko... Javi se Nešo :-D
Hvala Branko, video sam to ranije. Kad se preračunaš izađe toliko i da se naruči od preko... Javi se Nešo :-D
borko New member Oct 24, 2014 #3,113 Bio ga probati i odusevio se. Barem sam odigrao nagradnu igru, tko zna, mozda ga i dobijem !
Baron New member Oct 25, 2014 #3,115 Slike satova koji vam se svidjaju Meni se opasno svidjaju Deep blue satovi, a ne znam previse o njima Last edited: Oct 25, 2014
Slike satova koji vam se svidjaju Meni se opasno svidjaju Deep blue satovi, a ne znam previse o njima
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 25, 2014 #3,116 Baron said: Meni se opasno svidjaju Deep blue satovi, a ne znam previse o njima[ Click to expand... Pitaj RUS-a
Baron said: Meni se opasno svidjaju Deep blue satovi, a ne znam previse o njima[ Click to expand... Pitaj RUS-a
Baron New member Oct 25, 2014 #3,117 Napisao je da je mali nezavisni proizvodjač. Cijena je pristojna. Izgleda super al mislim da ima i photoshopa, volio bih ih vidjeti uzivo.
Napisao je da je mali nezavisni proizvodjač. Cijena je pristojna. Izgleda super al mislim da ima i photoshopa, volio bih ih vidjeti uzivo.
RUS Moderator Oct 25, 2014 #3,118 Nisam imao konkretno te modele koji si postavio, ali sam imao DB Sea Diver 1K. Odlican i kvalitetan sat sa pristojnom cenom. http://www.svetsatova.com/forum/f66/deep-blue-sea-diver-1k-8996.html#.VEwZOsnERKo Last edited: Oct 25, 2014
Nisam imao konkretno te modele koji si postavio, ali sam imao DB Sea Diver 1K. Odlican i kvalitetan sat sa pristojnom cenom. http://www.svetsatova.com/forum/f66/deep-blue-sea-diver-1k-8996.html#.VEwZOsnERKo
Baron New member Oct 25, 2014 #3,119 Neki su sa etom a neki japanci. A i cijena varira do preko 1000€, tako mi se čini. Sto si ga prodao Rujo, nije ti legao?
Neki su sa etom a neki japanci. A i cijena varira do preko 1000€, tako mi se čini. Sto si ga prodao Rujo, nije ti legao?
RUS Moderator Oct 26, 2014 #3,120 Ma ja sam nesto umislio da je sat velik za mene, a zapravo nije bio. U svakom slucaju pokajao se sto sam ga prodao, ali zivot ide dalje, kao i satovi.
Ma ja sam nesto umislio da je sat velik za mene, a zapravo nije bio. U svakom slucaju pokajao se sto sam ga prodao, ali zivot ide dalje, kao i satovi.