Slike satova koji mi se sviđaju

Neznam da li je netko stavio vec ovaj model, ako jeste, evo jos jednom za podsjetnik.
Meni je prava ljepotica..ImageUploadedByTapatalk1415379366.289804.jpg

Sea Gull M199S

M199S-1.jpg

Slike satova koji vam se svidjaju

ImageUploadedByTapatalk1415394345.091499.jpgImageUploadedByTapatalk1415394377.690168.jpg
Superocean heritage, sat je nevjerovatan, veličine 44 a stoji na ruci savrseno iako nemam širok ris. Čak mi je djelovao i lagano, nisam imao uticaj da je teži od hirdoconquesta. I što mi je najvažnije nije načičkan kao Navimeter ili Chronomat modeli.
Dalje narukvica mesh je za pohvalu i pristaje imidžu brenda.
Sve u svemu 5+

Last edited:
@anbeast,

Taj Segull izgleda bas odlicno, nekako djeluje skupo na slici iako imam osjecaj da je uzivo ipak malo drugaciji

Gledao i citao po WUS-u, kazu da uzivo izgleda mnogo bolje nego sto bi se reklo na fotkama (ovo je najbolja fotka koju sam uspeo da nadjem. Na sajtu Sea-Gulla ne izgleda toliko dobro). Najsmesnije je sto u USA kosta 350 dolara (sa popustom od 650), a na Sea-Gull sajtu za Evropu - 1000 evra :D Kako stvari stoje kada bude doslo vreme za kupovinu bice ostra borba izmedju

Orienta (nekog od ova dva),
DSC_0153.jpg~original.jpg DSCN0714.JPG

Seika
SARB035_1.jpg ili Sea-Gulla... :D Mada, ja bih najradije i Sea-Gull i Akvateroliki Orient :lol:

Znam za njih. Koliko se sećam Konstan pravi satove vrlo klasičnog, dressy dizajna tako da, stilski, može biti konkurent onom Sea-Gullu, dok su Orienti nešto sportskiji. Hvala, marko14!

Imao sam prilike da malo bolje pogledam FC World Timer i odusevio sam se satom,jedino mi se dizajn narukvice ne svidja,ali to moze da se promeni,svako ko gleda satove klasicnog dizajna treba ih uzeti u obzir.

View attachment 101207View attachment 101208
Superocean heritage, sat je nevjerovatan, veličine 44 a stoji na ruci savrseno iako nemam širok ris. Čak mi je djelovao i lagano, nisam imao uticaj da je teži od hirdoconquesta. I što mi je najvažnije nije načičkan kao Navimeter ili Chronomat modeli.
Dalje narukvica mesh je za pohvalu i pristaje imidžu brenda.
Sve u svemu 5+

Fantastican.

Ja sam vec pisao da nisam neki ljubitelj Breitlinga. Jednostavno kod vecine modela ne mogu da svarim onaj nadzidzani cifer sa bezbroj cifri, tackica, crtica, a onda ovako naletim na neki model koji me jednostavno obori s nogu!

Da, 5+, svakako!

Back