Slike satova koji mi se sviđaju

Kako mi se svidja ova "mrcina"

Attachments

• uploadfromtaptalk1415691642578.jpg
    uploadfromtaptalk1415691642578.jpg
    105.9 KB · Views: 232
Bilo sedamsto puta, al' mi se SVIIIIDJAAAAAA.... (jes mozda malo i preskup, ali, ljubav je slepa) :D

Evo ih. Svi. :man_in_love:

bremont-supermarine-collection.jpg

Milane kupi Certinu, pa kad se zadovoljiš da jurim polovan od tebe, za novu mrka kapa za sada....:D

Ako uspes da ga nateras, vlajo, Certina je tvoja za cirka mesec - mesec i po (ukoliko Zmaj ognjeni satoman, nije promenio svoju rutinu) :D

Last edited:
Ha ha video sam par modela i nisu skupe ali ova ubija. 800 je eur. Mislim tu sam cenu video

Meslim da nisi ti to dobro video... trebalo bi da je otrpilike duplo skuplji od toga, barem ako pricamo o novom satu.

Video nov. Doduše 890 eur. Sa gumom. A plus metal oko 1000

Last edited:
Pa Milaćko, za takvu ti već rekoh na kafi (u žutoj kući), samo nije chrono....:P

Last edited:
Imaju valjda dva modela ove obične (ne hrono) varijante, sa keramičkim i bez keramičkog bezela. Naravno, ako može keramika uvek je bolje, iskrzani bezel mi je uvek delovao dronjavo.

E to nisam vidio, koliko se meni cini sve ne hrono verzije imaju istu cijenu, ako moze neki link te verzije sa keramickim bezelom, to mi djeluje odlicno

E to nisam vidio, koliko se meni cini sve ne hrono verzije imaju istu cijenu, ako moze neki link te verzije sa keramickim bezelom, to mi djeluje odlicno
Mislim da je kod nas imao u Zlatari Majdanpek, odavno sam gledao. Ovaj bi chrono valjda uvek ide sa keramikom.

Mislim izvinjavam se ali ne privlači me Certina baš puno. Ma da ovaj model je dobar. I ja sam kreten,ali bi opet za te pare nešto meni po meri. A sad sam bio u Bomaru ima taj plavi i čini mi se da je oko 86000 koliko se secam

I izgrebana mu je narukvica,je l si bio u Uscu,ja sam ga tamo probao?

Delta
A ova je sto sam pisao 1150 e

Attachments

• uploadfromtaptalk1415712639955.jpg
    uploadfromtaptalk1415712639955.jpg
    149.4 KB · Views: 284
Kockasti bi mi mogao proci za puno skuplji sat. Mislim da sam našao moonphase satove, ako me ikad zasvrbi
Citizen AP1030-02E-1.jpgCitizen Eco-Drive Moon Phase Calendar AP1000-03E Cal. 8651.jpg

Back