Slike satova koji mi se sviđaju

Kako lep breitling, auuuu... breitling-for-bentley-01.jpg

Tag-Heuer-Mens-chronograph-watch-Silverstone-brown.jpg

Onaj Pleamar malo vuce na Longines Legend Diver, mada, ti retro ronioci ionako lice jedni na druge.... Koliko sam skapirao, to je projekat sa nekog ronilackog foruma?

I ove godine od deke Mraza trazio sam DSC00725.jpg :banghead:

Anbeast,
Sa španskog foruma,od španskog sajdžije!
Ovaj Silverstone je kako bombonče al u drugoj boji i velika šteta što ih više ne prave(možda ga Biver reaktivira!?).

Još da je 2824 unutra,ih!!
Jedino,niko ne stavlja tako sređenu 2824 kao šro je kod Tudora.

Da znaš...
Ma može i miyota, samo da je ŽIVO :-)
Nisam planirao, ali, s obzirom na cenu, svašta bih mogao da uradim :-) (kao štedim za neki Flieger ili neki Orient Star, ali....)

Mozda je ovo moje resenje za akvatero-GeS-oliki sportsko-elegantni sat?! (jes da vise naginje sportu, ali prosao bi) :D
Ima istoriju, cena je i novom manje-vise dostizna....(za koju godinu ce se verovatno nalaziti povoljno po oglasima)

eterna-kontiki-date-1220.41.43.0268-face-view.jpg

Izgleda da smo se svi nasli na ovom GS-u!
@anbeast, mozda sarb035 (meni 033) moze da ga zameni ;)
new6r15ste6.jpg

To ili Orient... GS verovatno nikada necu posedovati (osim ako ne uspem da uteknem u Kanadu) :D

Slike satova koji vam se svidjaju

Hulk u Hi-Beat verziji, kome se ne sviđa nek se učlani na forum povrtlarstvo ili pčelarstvo za početnike ImageUploadedByTapatalk1420037739.642932.jpg
PS tražio sam ga dedamrazu do 2020. makar :)

Last edited:
Citizen ProMaster Aqualand Depth Meter

Na Mreži su ga već prozvali Ecozilla 2. Balavim otkako se pojavio. U Bomaru moraju da me odlepljuju sa izloga :)

Attachments

• uploadfromtaptalk1420038415644.jpg
    uploadfromtaptalk1420038415644.jpg
    386.3 KB · Views: 137
Back