Slike satova koji mi se sviđaju

Tako je Uroše.

Inače lepa mi je ova plava boja brojčanika na novom Bambinu. Kazaljke mi se ne dopadaju. Lepše su mi one sa prve generacije Bambina.

Bulova je Citizenova, koje li mehanizme koriste ove Swiss Bulove?

Kada vec Vlajo pomenu...Moram da proinam da meni nista nije jasno oko ove bulove. Nisam se preterano ni bavio, ali meni ta situacija izgleda kao ono DOXA kvarcni sat od 200e i legendarne dokse. Mislim da te fabrike nemaju veze jedna sa drugom...
Tako mi i ovo izgleda, Bulova (citizenova), Bulova AccuSwiss, Bulova Accutron, Accutron II... Da li su to serije, ili nekakvi podbrendovi...da li se neko bavio time, mozda?

Pakovali su još neke modele u toj varijanti, Citizenovi dajveri su pravi radni satovi, izdržljivi, pouzdani, Orcu ne mogu da prežalim...

Nešto mi se u poslednje vreme sviđaju ovi starovremenski Seiko modeli sa kvadratnim hronografima...

Automatik 6138 Kakume
aut.jpg

Kvarc V657
IMG_1955.JPG
344805597.jpg

Da li je neko uspeo da prebroji koliko ima satova na slici ??! :blink: Zavrtelo mi se u glavi sto od brojanja, sto od prizora. Ne vazim za one sklone da maknu nesto, ali ovo je pravo iskusenje ! Kazu odoleti iskusenju je prava mera karaktera. Nisam karakter !!! :drool:

Lep, lep sat ! A i skup !!! :congrats:

6xplB.jpgSat koji se meni svidja, sat koji bih pre stavio na ruku nego Rolex Submariner.

TudorPelagos-31.jpg

Last edited by a moderator:
GW5000 ima poklopac mehanizma na zavrtanje!? Damn! 👍
Tudor je bombon ali je unutra još ljepši i koliko je meni poznato,jedina Eta 2824 sa Kif antišok zaštitom.

Grebu se i daleko skuplji satovi...

Inace Pelagos ima keramicki umetak na bezelu, pa je njega tesko izgrebati.

Back