arch_m New member Jan 14, 2015 #3,421 Uh, kako lijep Citizen! Bas me ovi Japanci nekada obore s nogu.
Uros GT New member Jan 14, 2015 #3,422 Jel ima neki low budget sat a da lici na Longines Legend divera?
marko14 New member Jan 14, 2015 #3,423 Please Recommend watches similar to the Longines Legend Diver... Longines Legend Diver Homage? Pogledaj ovde,ali tesko da ces naci nesto tako,najpriblizniji je po mom misljenju Mido,ali i on kosta,Joppa je imao jedan Multifort diver. Momentum Innerspace Prometheus Last edited: Jan 14, 2015
Please Recommend watches similar to the Longines Legend Diver... Longines Legend Diver Homage? Pogledaj ovde,ali tesko da ces naci nesto tako,najpriblizniji je po mom misljenju Mido,ali i on kosta,Joppa je imao jedan Multifort diver. Momentum Innerspace Prometheus
RUS Moderator Jan 14, 2015 #3,424 Urose, pored vec preporucenog Mida, imas Poljski G.Gerlach navigator i Landeron Compressor.
RUS Moderator Jan 14, 2015 #3,426 ^ Apsulutno, zaista sjajan sat. Posto je Uros ljubitelj ruskih satova, setih se jos jednog zaniljivog sata u tom stilu, samo sto ga je gotovo nemoguce pronaci.
^ Apsulutno, zaista sjajan sat. Posto je Uros ljubitelj ruskih satova, setih se jos jednog zaniljivog sata u tom stilu, samo sto ga je gotovo nemoguce pronaci.
marko14 New member Jan 14, 2015 #3,427 Onda bi mozda mogla i neka Raketa 24 sa dve krunice :hmmmm: :questionmark:
RUS Moderator Jan 14, 2015 #3,428 ^U sustini da, ima dve krunice, ali to nije ronilacki sat, niti je sat u tom stilu. Taj Vostok je kao klasicna amfibija, wr je 200m, samo sto nema spoljni bezel vec unutrasnji kojim se upravlja preko druge krunice. Last edited: Jan 14, 2015
^U sustini da, ima dve krunice, ali to nije ronilacki sat, niti je sat u tom stilu. Taj Vostok je kao klasicna amfibija, wr je 200m, samo sto nema spoljni bezel vec unutrasnji kojim se upravlja preko druge krunice.
tolarbo New member Jan 16, 2015 #3,429 Ima tu i Enicar prelepih modela u tom stilu, samo ih je sve teze naci. Inace po meni ima jos atraktivnije kuciste od LD. Nego meni se ovaj Seiko bas svidja:
Ima tu i Enicar prelepih modela u tom stilu, samo ih je sve teze naci. Inace po meni ima jos atraktivnije kuciste od LD. Nego meni se ovaj Seiko bas svidja:
RUS Moderator Jan 18, 2015 #3,432 ^ Citizen bm8475-26e Citizen Citizen Eco-Drive Men's Strap BM8475-26E Men's Straps
VLADAN P Super Moderator Staff member Jan 21, 2015 #3,434 Onaj zeleni...poslednji u trećem redu... za poneti,molim.
HADzI DALIBOR New member Jan 21, 2015 #3,437 Kad već biramo,onda zadnji red,drugi s lijeva(prvi je malo prežut).