Slike satova koji mi se sviđaju

хвала на одг, сад га нађох, кошта 24.000динара али имају само на гуми

обожавам Цитизен и Касио, али имам само њихов дигитрон, узет и пре него што сам постао активан на форуму, много квалитетне ствари имају :)

IMG-1409073663107-V.jpg

^Gumeni kais je vrlo dobar dok je narukvica katastrofa, otprilike kao da je sa nekog Casia od 50 €. Jedino sto valja na njoj je kopca.

ја сам хтео тај Цитизен да купим још пре него сам дошао на форум јер је био најјефтинији аутоматик уз Сеико 5, после тога га ниједном више нисам гледао, потпуно сам га скрајнуо са ума...а свидео ми се овај нови плави екодрајв, личи на њега али је некако лепши, односно свежији и изгледа скупље

Za koji god da se opredeliš nećeš pogrešiti.

Ja sam uzeo taj plavi BN0151-17L pre nekoliko dana i veoma sam zadovoljan. Mislim da je cena korektna u Bomar-u. Odličan tool watch. Ako mu se nabaci neki lep nato, može da prođe i kao desk diver! :)

EDIT: Da ne bude "promašena tema", evo i šta se meni sviđa.

Tudor-heritage-black-bay-blue-17.jpg

Last edited:
4a53c4ceac727c3235246912539fa117.jpg

Super je ova tema, ali bilo bi lepo kada bi uz postavljenu sliku kolege pisale i pun naziv modela, čisto da se lakše može pronaći, a ne ovako kad u 99% slučajeva post ne sadrži ništa osim slike...

Meni lično je i dalje daleko lepši originalni Stargate. Nekako je cifer na starom jednostavno bolji, višeslojniji...šta znam. Jedino što starom i novom modelu podjednako odudara je kopča, koja pored solid end linkova i opšteg utiska o satu deluje još jadnije nego što ustvari jeste. Zamalo kupih stari model sa crnim ciferom pre par meseci, i s vremena na vreme mi bude žao što nisam.

Brojcanik prikazuje vreme u 24-casovnom formatu. Tako ti je npr. 12 casova, tu gde pise 12, na poziciji 6, 18 casova na poziciji 9, a 24 ili ponoc na poziciji 12. Velika, casovna kazaljka za 24 casa obidje pun krug, a ne za 12 kao na standardnim satovima.

samo mala nadopuna.....minutna kazaljka radi kao i na 12-satnom prikazu....za 60 minuta obidje puni krug....

Back