dr.Duka New member Jun 27, 2017 #4,765 Raketa Amfibija N127 "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Raketa Amfibija N127 "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
dr.Duka New member Jul 4, 2017 #4,769 Haldor armis .. "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Haldor armis .. "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
dr.Duka New member Jul 15, 2017 #4,773 Eterna Super Kontiki "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Eterna Super Kontiki "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
sdbiba Well-known member Jul 19, 2017 #4,776 Seiko Presage 60th Anniversary Chronograph black urushi lacquer dial, uzivo izgled 10 puta lepsi :thumbup: Last edited: Jul 19, 2017
Seiko Presage 60th Anniversary Chronograph black urushi lacquer dial, uzivo izgled 10 puta lepsi :thumbup:
dr.Duka New member Jul 19, 2017 #4,777 Balticus stardust "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Balticus stardust "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Petar012 New member Jul 19, 2017 #4,778 Video sam taj stardust na netu, vrhunski mi je. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
P petarboj New member Jul 19, 2017 #4,779 u poslednjih par dana razmisljam o kupovini ova dva i jos svetli bambino i dosta mi je, valjda Orient Sun and Moon Seiko SSC017 Last edited: Jul 19, 2017
u poslednjih par dana razmisljam o kupovini ova dva i jos svetli bambino i dosta mi je, valjda Orient Sun and Moon Seiko SSC017
dr.Duka New member Jul 21, 2017 #4,780 Cobra de calibre "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"
Cobra de calibre "Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"