Slike satova koji mi se sviđaju

Monte Carlo :ohmy:
Laco Monte Carlo.jpg

Seiko Prospex Sea Marinemaster GPS Solar Dual-Time Limited Edition

Seiko SSF001J1.jpg

Znaci odusevljen sam ovim vintage modelom, OMEGA...0736280_1.jpg0736280_2.jpg0736360_3.jpg0736360_4.jpg6273539901_fc4ef16d56.jpg

01_collection_Signal_A_01.jpg

STRELA SIGNAL SIG44CYB manual winding watch with alarm function – Poljot caliber 2612.1

The STRELA alarm watch has a polished-brushed stainless steel watchcase with a diameter of 44mm (with crown 45mm and lug to lug width 50mm) and a height of 13mm.
22mm bandwidth. The massive watchcase is designed after some famous soviet Poljot alarm watches from the 80’s.

This Strela has a cyrillic lettered black dial with luminous indexes, silver hands with luminous inlays and red tips, a red second hand and a triangular alarm hand.

Ko je taj novi ambasador Seika? Da ga i ja upoznam :)

Ovaj sat sam vec snimio, lepo izgleda, nervira me samo sto je u njemu 4R35 a ne 6R15C.

Kolega eee, hvala na informaciji :thank_you2:.

Baš sam gledao ovih dana po raznim radnjama ne bih li ga video uživo, međutim nigde ga nisu imali na stanju.

Ko je taj novi ambasador Seika? Da ga i ja upoznam :)

Ovaj sat sam vec snimio, lepo izgleda, nervira me samo sto je u njemu 4R35 a ne 6R15C.
Mora Seiko da isfusari.

Salim se malo,pa kolega,prevagnuo si,samo Seiko furas i nekad stavis Longines zbog kolege Milana Zmaja.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Imas ga u Vitanovu ako hoces uzivo da ga pogledas. U Vase Carapica. Oko 55000.

Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Uf. Znam da je ispod Suma koji imam ali ću ga pogledati ako ne ode za nedelju dana kada se vratim...

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Pa to, ne kosta da pogledas :). Imaju i par kornjaca. Ja sam otisao sa mislju da mi je kornjaca favorit, ali kad sam je stavio na ruku - nije to bilo to. Ovaj mi se mnogo vise svideo.

Sent from my SM-A310F using Tapatalk

Kolega,bas sam gledao slike ovog sata na instagramu,mnogo lepo izgleda,cifer,kazaljke i markeri bez mane.

Ja mu zameram štampani logo na ciferu i cenu od desetak hiljada Evra pa naviše.

Verovatno je logo tako uradjen zbog teksture na ciferu.Za Swiss je cena uvek sitnica.

Back