Slike satova koji mi se sviđaju

23a6bca995f2a4629ca60233e9e9bd7a.jpg

ZRC(Zuccolo Rochet France)

Grands Fonds 300

Reizdanje modela iz sezdesetih godina proslog veka koji su koristili pripadnici francuske armije.Interesantna resenja za tool watch kao sto je ovaj primerak

ECS (Easy Clean System)
Mogucnost ciscenja unutresnjeg dela bezela od sitnih cestica peska i soli koje se nakupljaju tokom ronjenja

ok7.jpg

CPS(Crown protection System)
Narukvica se ne moze vratiti u radni polozaj ukoliko krunica nije pravilno zavijena

ZRC_Grands_Fonds_300_Marine_Nationale_Crown_Open_WatchTime_2015.jpg

Originalna elasticna ronilacka ekstenzija koja se prilagodjava odelu

braceletmontre.jpg

I kad se spakuje to izgleda ovako :

ZRC_Grands_Fonds_300_Marine_Nationale_WatchTime_2015.jpgZRC_Grands_Fonds_300_Marine_Nationale_Front_WatchTime_2015.jpg

Odličan je ZRC.
Inače bilo je još starovremenskih satova iz tog perioda sa krunicom na poziciji 12. U svakom slučaju interesantno rešenje.
http://www.svetsatova.com/forum/f71/istorija-ronilačkih-satova-ii-deo-11538-3.html

Ovde ima još par korisničkih fotki rezdanja ZRC Grands Fonds 300.
http://www.svetsatova.com/forum/f71/zrc-grands-fonds-300-reizdanje-11612.html
[h=2][/h]
Hvala nebeski bubnjaru

"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"

Odlican Hami
ed79877bf19338e6378b0752eedc2485.jpg

"Najskuplji odevni predmet uvek mora biti sat. Ne zbog hvalisanja ili ulaganja već da se podsetimo kako je vreme dragoceno"

koliko košta ovaj sat, koji mehanizam ima i može li se uopšte kupiti u radnjama ili internetu, odnosno nadam se da nije neka LE serija od 100 komada koji se više nigde ne mogu kupiti

ZRC(Zuccolo Rochet France)

Grands Fonds 300

Reizdanje modela iz sezdesetih godina proslog veka koji su koristili pripadnici francuske armije.Interesantna resenja za tool watch kao sto je ovaj primerak

ECS (Easy Clean System)
Mogucnost ciscenja unutresnjeg dela bezela od sitnih cestica peska i soli koje se nakupljaju tokom ronjenja

View attachment 133067

CPS(Crown protection System)
Narukvica se ne moze vratiti u radni polozaj ukoliko krunica nije pravilno zavijena

View attachment 133066

Originalna elasticna ronilacka ekstenzija koja se prilagodjava odelu

View attachment 133068

I kad se spakuje to izgleda ovako :

View attachment 133064View attachment 133065

koliko košta ovaj sat, koji mehanizam ima i može li se uopšte kupiti u radnjama ili internetu, odnosno nadam se da nije neka LE serija od 100 komada koji se više nigde ne mogu kupiti
3 ..3,5 k $ zavisi od modela..

Definitivno mi se svidja . Nista nisam pogledao i procitao o istom ,ne znam ni cenu ali mi je veoma lep
df025ad74cb2604f2285cf5306112ec6.jpg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Back