milan zmaj New member Feb 23, 2018 #5,042 Odlepio..... "Dark Side Of The Moon" Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
sdbiba Well-known member Feb 23, 2018 #5,043 Ove godine Seiko proslavlja 25-godišnjicu izlaska prvog kalibra 9F. Ovaj sat je davne 1993. godine pružio veliki broj inovacija i napredak u svakom pogledu. I dan danas kalibar 9F važi za kvarcne satove sa najvišim performansama na svetu. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ove godine Seiko proslavlja 25-godišnjicu izlaska prvog kalibra 9F. Ovaj sat je davne 1993. godine pružio veliki broj inovacija i napredak u svakom pogledu. I dan danas kalibar 9F važi za kvarcne satove sa najvišim performansama na svetu. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
dr.Duka New member Feb 27, 2018 #5,047 Bice tri varijacije: Peskareni,sa keramikom i DLC Best value for money in 2018!!
Adzem New member Mar 3, 2018 #5,050 Ovaj Sinn u1 je bruuutalan :drool: Attachments JM-dive-review-2.jpg 231.1 KB · Views: 132
dr.Duka New member Mar 3, 2018 #5,051 srdjanr said: Certina DS Podium Valgranges Automatic :top: View attachment 135639 Click to expand... Odličan sat Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
srdjanr said: Certina DS Podium Valgranges Automatic :top: View attachment 135639 Click to expand... Odličan sat Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
srdjanr Active member Mar 3, 2018 #5,052 dr.Duka said: Odličan sat Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk Click to expand... Jeste, predobar sat. Imao sam priliku da ga vidim i probam. Izgleda još bolje nego na slikama. Trenutno je u ponudi sličan model pod oznakom "Special Edition" po prilično sniženoj ceni. Ovaj mi je model isto vrh. :top: https://watches.uhrzeit.org/atomic-clock.php
dr.Duka said: Odličan sat Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk Click to expand... Jeste, predobar sat. Imao sam priliku da ga vidim i probam. Izgleda još bolje nego na slikama. Trenutno je u ponudi sličan model pod oznakom "Special Edition" po prilično sniženoj ceni. Ovaj mi je model isto vrh. :top: https://watches.uhrzeit.org/atomic-clock.php
dusan51 New member Mar 3, 2018 #5,054 Izmedju ova dva lepotana osecao bih se kao Buridanovo magare:banghead:
R Ralesd New member Mar 3, 2018 #5,055 Nemoj kolega tako on je na kraju skapao idi na bilo koju stranu:lol:
dusan51 New member Mar 3, 2018 #5,056 Ralesd said: Nemoj kolega tako on je na kraju skapao idi na bilo koju stranu:lol: Click to expand... Pa ne bi bio magare da je mogao da se odluci:banghead:
Ralesd said: Nemoj kolega tako on je na kraju skapao idi na bilo koju stranu:lol: Click to expand... Pa ne bi bio magare da je mogao da se odluci:banghead: