Slike satova koji mi se sviđaju

I meni je lepši Hamilton. Uz poštovanje prema Longinesu, Hamilton deluje dosta originalnije.

Sledeci pik ako bog da
60fd7888e45eb28661a3af31317a21ba.jpg

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

U velikoj sam nedoumici, sve vise mi se svidjaju ova dva sata..e sad da li ce biti jedan od ova dva ili neki treci to ne znam ali ne mogu da se nagledam slika i klipova :D

View attachment 140807View attachment 140808

Cemu vise naginjes? Ja bi bio u velikoj nedoumici, Longines je Longines (slab sam na Longines iz licnih mi razloga) a Hamilton sam zavoleo jer je - Hamilton. Verovao sam da mi ne stoje centurion narukvice pa sam kupovao satove sa koznom do skora, sad samo metal! \m/ :)

Cemu vise naginjes? Ja bi bio u velikoj nedoumici, Longines je Longines (slab sam na Longines iz licnih mi razloga) a Hamilton sam zavoleo jer je - Hamilton. Verovao sam da mi ne stoje centurion narukvice pa sam kupovao satove sa koznom do skora, sad samo metal! \m/ :)

Iskreno Hamilton mi je lepsi, konkretno ovaj model nekako originalniji. Jedino sto vise volim sat sa metalnom narukvicom. Sa druge strane svidja mi se i sportska elegancija koju Longines ima. Ono sto me interesuje da li je razlika u ceni od nekih 400 eura opravdana, Longines jeste brend koji ima bogatu istoriju, ali da li je on ispred Hamiltona po kvalitetu izrade s' obzirom da se nalaze u istoj grupaciji?!

I još su sad na akciji od prvog zbog kineske Nove godine. Kao i Armida. Možda još neki mikros iz Hong Konga. images (2).jpeg

Sent from my Redmi 5A using Tapatalk

H2O TIBURON
SWISS ETA 2892 TOP GRADE, 12,5 mm debljina, safir staklo, ceramic bezel, 500m WR. Order se otvara krajem februara, isporuka nakon 4 do 5 nedelja u crnoj i plavoj boji cifera. Ne znaju se sve specifikacije osim debljine ali na slikama je prototip na zglobu od 18cm. Cena neće preći 1000 usd. Baš nešto ovako tražim ali cena duplo veća od onoga šta sam mislio da potrošim. Videćemo...
8221778464abe3e4fa8831e48a8d51e9.jpg
647bc0db08abda62bdd912f47455afba.jpg

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Back