Slike satova koji mi se sviđaju

Slažem se skroz sa konstatacijom. Mislim da Rado i ide pre na opšti utisak kvaliteta izrade pre nego na tehničke specifikacije, da se tako izrazim. Slično mislim o Tudor Black Bay 41, gde mi je bez obzira na ime, kvalitet izrade i dodatno podešavanje i ukrašavanje ipak tražena cifra prevelika za 2824. Pogotovo kad znamo koliko malo još treba da se dobaci do Black Bay sa in house mehanizmom.

Kad tako razmišljam, Longines se nameće kao zlatna sredina. Takođe izmenjena i ukrašena ETA, ali dosta više funkcija i stvarno dobar kvalitet za primerenu cenu.

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Zadnjih par dana mi ne izlazi iz glave Yema Rallygraf Panda, opasno sam se zagrejao :banghead:
Rallygraf_Quartz_panda_profile.jpg

yema.jpg

yema_black.jpg

A i veličina mu je, za moj zglob, idealna :D
yema_39mm.jpg

Slažem se skroz sa konstatacijom. Mislim da Rado i ide pre na opšti utisak kvaliteta izrade pre nego na tehničke specifikacije, da se tako izrazim. Slično mislim o Tudor Black Bay 41, gde mi je bez obzira na ime, kvalitet izrade i dodatno podešavanje i ukrašavanje ipak tražena cifra prevelika za 2824. Pogotovo kad znamo koliko malo još treba da se dobaci do Black Bay sa in house mehanizmom.

Ovaj Tudir baš dobro izgleda. 2824 je Top grade, vidiš da ima COSC sertifikat, ozbiljna je to mašina. Koja mu je cijena?

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Izlog cena oko 2500 po Beču. Naravno, to ide dole čin uđeš u radnju. Ali opet. 3000 je već teritorija za North Flag, a to je in house, certified chronometer, sve mnogo prestižnije nego Black Bay 41 za relativno blisku cenu. Plus, i taj North Flag isto tako ide dole čim kreneš da pričaš s prodavcem.

Izlog cena oko 2500 po Beču. Naravno, to ide dole čin uđeš u radnju. Ali opet. 3000 je već teritorija za North Flag, a to je in house, certified chronometer, sve mnogo prestižnije nego Black Bay 41 za relativno blisku cenu. Plus, i taj North Flag isto tako ide dole čim kreneš da pričaš s prodavcem.

2500 ili još manje za Tudor sa certificovanim chronomezrom i nije loša cijena. Pa koji je to sat sa COSC automatikom značajno jeftiniji, navedite neki.

Послато са SM-G960F помоћу Тапатока

Nismo se razumeli izgleda. Tudor North Flag je sa in house kalibrom i COSC. I vrti se oko 3000. Black Bay 41 sam spomenuo zbog priče o Rado prethodno, bila mi je slična asocijacija. On ima dorađenu 2824, nije zvanično COSC koliko ja znam, i ide za oko 2500. I to je meni neopravdano.

Uostalom, isto kao i izlog cena od 2000 za Rado koji ima mehanizam koji ide i u Tissot od 500€.

Last edited:
Iskreno, i meni. Ali ipak North Flag za koplje ispred.

A danas naiđem na ovo...
9fa3ce375bb0e3bb28d394e5ade6f51f.jpg

Iskreno, meni su Tudori za klasu iznad. Doduše, skuplji su više nego duplo, troduplo. Ne sviđa mi se kombinacija boja. Naročito boja sekundare...

Ima ga u nekoliko boja. Meni se dojmila ova i plava. Naravno da su Tudori daleko iznad.

Da. Plavi je već lepši. Usklađen je izbor boja. Mada, ponovo, meni lično (vizuelno) ne ostavlja utisak. Ima mnog lepših satova. Ali, to je samo moje mišljenje. Ne ulazim u kvlaitet izrade, jer iskreno prvi put čujem za ovog proizvođača. :)

Sve mi je lepši što ga više gledam. Da naprave neku radio controlled ili satellite wave verziju na ovu temu, to bi bilo super po meni! Prelep satić.

Na slikama izgleda odlično. Videćemo kad stigne kakav je uživo. Nadam se da neće razočarati. :) Cena na stranim sajtovima je oko 200 evra, što je sasvim ok. Nadam se da će slična cena biti i kod nas.

Za te novce kod Citizena uvek postoji rizik da malo zeznu stvar. Mada, kupio sam pre nekog vremena onog automatic pilota sa tim jastučastim kućištem, i osim braon kaiša koji nikako po meni ne ide na crn cifer, odličan je satić. Prosleđen ocu koji u njemu izuzetno uživa.

Odličan je. I ja sam ga merkao, ali sam odlučio da čekam CA7040, pošto su jako slični. Ako mi se ne posviđa, onda ću uzeti NJ0100. :)

Sent from my moto e5 using Tapatalk

Iznenađujuće lepo urađen satić za te novce. Shark mesh mu odlično stoji, kao i svi ovi nato, zulu i ostali fazoni.

Back