Slike satova koji mi se sviđaju

Hamilton
6304755ef7230dbb32a1498c7f3c6a5c.jpg

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Probao sam danas u bomaru i izuzetno mi se dopao. Prvi Longines koji mi se skroz svidja, bez "ali". Jeste malo skuplji i pitanje je da li mi treba, nije bas 100% za svaki dan za moj posao i stil zivota...ali je sat kao sat perfektan.

120949489_816231318914935_4351351578047995811_n.png

Zanima me sta mislite o ovom čukarcu SRPC17j1 .... klasika hradleks - 4R35 23j 42mm bez krunice izglda kao malo osiromašena verzija seiko presage, trenutno može jako povoljno da se kupi spolja oko 120e

Last edited:
Reklamni slogan će im najverovatnije biti: Ovo je autentično smeće.

Neka, neka - Ekohorologija će vremenom postati sve cenjenija.

Nija uzalud poštovani Bora Đorđević pevao: Ja sam svoju sreću našao u smeću.

A što se tiče Spidija: Jbg, neki idu gore. Ne mogu svi.

Last edited:
Reklamni slogan će im najverovatnije biti: Ovo je autentično smeće.

Neka, neka - Ekohorologija će vremenom postati sve cenjenija.

Nija uzalud poštovani Bora Đorđević pevao: Ja sam svoju sreću našao u smeću.

A što se tiče Spidija: Jbg, neki idu gore. Ne mogu svi.

Uuuu, surovo! Covek ne sme ni da se nasali pred tobom... :flapper:

Meni se svidja pre svega kako ovaj sat izgleda. Ovoliko detalja i lejera na ciferu, uz sav taj strogo industrijalni smek bas lepo lezi. I cenim kad u nizu generickih reprodukcija neko isteruje svoju autenticnu pricu, pa makar se ona bazirala na "smecu". Ne vidim sta fali dobrom dizajnu i pristojnom mehanizmu - meni mnogo zanimljivije od legitimne kopije Suba naveliko voljenog imena na S...

Pa i ja sam se samo šalio. Naravno, da nemam ništa protiv ovakvih ideja. Svako se snalazi na svoj način. Ovde ima mešavine od kvarčne Miyote, do Swiss Made, do pomene Zuricha, kao mesta nastanka, pa do kombinacije STP i naznake sata bez Swiss Made. Opet, nemam ništa protiv, samo ne razumem, šta radi Speedy u ovoj priči.

Osvježenje koje stiže od Omege. Kako je lijepo vidjeti kad je sat drugačiji i ne uklapa se u milione satova koji su pravljeni bez mašte. Ide se na sigurnu kartu i kopira se postojeće. Gledao neki dan satove koje postavljamo (slike) shvatio sam da je sve to sličan kalup.
E26DBCFB-54EC-411C-9554-D4B725EB076C.jpeg

Back