srdjanr
Active member
Od ova dva, ja bih pre odabrao "Inženjera". Top sat.Tudor ili Ing, neću da otvaram temu jer je neizvjesna kupovina, ali ova dva su mi pik.
![]()

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Od ova dva, ja bih pre odabrao "Inženjera". Top sat.Tudor ili Ing, neću da otvaram temu jer je neizvjesna kupovina, ali ova dva su mi pik.
![]()

Crveni dial prodat za 10 minuta, bio sam zainteresovan. Ima review na YouTube -u za "tvoju boju", nedostaje malo kontrasta između skazaljka i markera sa ostatkom sata... Ali sve u svemu prelep sat....BLACKTIP 200 M DIVER DESERT SAND LAUNCH SPECIAL
ZELOS![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nahvali ga čovek u review - u. U međuvremenu, cena otišla na US 499. Čini mi se da su u produkciji povećali kontrast skazaljke i diala.Generalno problem sa ovom bojom koja mi se sviđa je čitljivost.Evo gledam uvećanu sliku i nazirem vreme.
Glycine,koji imam, je odličan sat po svim pitanjima,elegantno izgleda,ali pri slabijem svetlu moraju naočari,tako da ga retko nosim.
PS još meri i vagam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Što se mene tiče, sve više naginjem ka tome da kada vidim Seiko, bez problema mogu odmah da pljunem (naravno pljuca je samo za mene, poštujem drugačije strasti). Vidi slikuPre pljuvanja pogledati slike![]()
![]()
![]()
![]()
Sent from my SM-N770F using Tapatalk

Što se mene tiče, sve više naginjem ka tome da kada vidim Seiko, bez problema mogu odmah da pljunem (naravno pljuca je samo za mene, poštujem drugačije strasti). Vidi sliku![]()
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Ma u pitanju je neki neimenovani azijski dolar. U nekoj drugoj temi sam se izvinio za nenamernu grešku. Ali nesimpatije prema Seiko brendu mi ostajuGde nađe taj sa tom cenom????
Retail za taj sat je oko 5000S.
https://www.strapseeker.com/collect...la045j-prospex-sea-2021-limited-edition-watch

Sada, da je kolega Haifisch tu, verovatno bi dobili savršeno predavanje iz istorije Zenita i Roleksa, njihovo suparništvo i saradnja. Definitivno je bezel jako sličan Daytoninom bezelu, ali uzimajući u obzir da je Zenit Roleksu svojevremeno dao mehanizam, može se preći preko togaMože li se ovde reći da je Zenith napravio omaž sat?
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
. Na bazi toga, ima Zenit još puno kredita kod Roleksa.
Svakako mi je poznata istorija saradnje ova dva brenda, i to upravo zahvaljujući kolegi Haifischu. Siguran sam da i dalje prati forum pa će nam u nekoj bližoj budućnosti retroaktivno dati i svoj osvrt na novi Zenith-ov model.Sada, da je kolega Haifisch tu, verovatno bi dobili savršeno predavanje iz istorije Zenita i Roleksa, njihovo suparništvo i saradnja. Definitivno je bezel jako sličan Daytoninom bezelu, ali uzimajući u obzir da je Zenit Roleksu svojevremeno dao mehanizam, može se preći preko toga. Na bazi toga, ima Zenit još puno kredita kod Roleksa.
Ali ono što je ispod "haube" je prava stvar![]()
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk