Slike satova koji mi se sviđaju

Evo lepa cuka,jednostavna i kosta 6200din-LORUS DIVER,e sad zasto je ovaj SECTOR expander 90 sa miyotom 2035 skuplji od prethodnog za skoro 3000din:confused:evo slike,pozz!Inace mi se oba svidjaju i bili su mi u uzi izbor za sledecu kupovinu.f_5047.jpgsector-watches-expander-90_5832.jpg

Opet ja:)Svi znate da sam ljubitelj satova ali sam i veeeeeliki ljubitelj kremova!:drool:Na prvom mestu mi je eurokrem i svi vi ga verovatno mnogo volite ali volim i sve ostale isto kao i prvi,pa sam pre par godina napisao pesmu posvecenu kremovima a ona otprilike ide ovako-Ah kremovi moji slatki,ah kremovi moji mili,ja vas jedem ne po sili ili sto me teru,vec sto ljubavi ja imam prema svakom kremu.Oh ti eurokreme sto sa tobom ja odrastah i dok me za skolu spreme na lebac ja te mazah,svoju radost tada i bradu umazanu svima pokazah!Oh ti cipi-ripi kreme,Oh ti juhu kreme,Oh ti lino lado,Oh ti kinder lado sve bih ja vas rado mazo,bilo da ste na hlebu il na palacinki,beli,crni il pomesani,sve vas voli Nidza srcem svojim celim!:congrats:ziveli i vel pozz svima!!!10295_10151167856583614_1731797465_n.jpgkremtecni100_6429.jpgSwiss-Military-satovi-u-Beogradu-460.jpgimagesCA6RHSH4.jpg

Samo da javim necu da gnjavim.okoncan je strajk,big LAJK:)bice para na gomilu,kupice Nick novi cuku i pokazati vam je u velikom stilu,bice bajna kao na filmu,bravo Nick:congrats:alal ti vera za rimu!vel pozz!rec13.jpg

Kad rekoste Rado, red je i ovo da okačim, vrlo je interesantan
D-star200.jpg D-Star 200Back.jpg

I da, jedan Chanel J-12 (nemojte da bacite hejt na mene por favor) :)
J12Closeup.jpg J12.jpg

NECEMO! :D Idi polij se ovim::lol:
CHANEL_No5_parfum.jpg

E da,idi se polij i tu tečnost prolij pa RAKIJU dolij!Ojhaa,ajd sad sutra se ne radi!:thumbsup:vel pozz svima!!!

A propo Chanel-a 5, baba mi je bila kriminalna: Vratio se ja sa puta i doneo joj No5, kad će ona: "Je l' sam je tebi rekla da koristim samo Chanel No19?!" Naljutila se žena na mene, džabe sam se vadio te da je ovaj najbolji, te da drugog nije bilo, ništa mi nije pomoglo. :D A rakijica (dunja) je sinoć došla na red. :D
E da, evo ga još jedan lep sat, znam da sam već kačio GMT Master 2 "Pepsi" bezel ali i sa "Coca Cola" bezelom je prelepa Rola
CokeGMT.jpg

A propo Chanel-a 5, baba mi je bila kriminalna: Vratio se ja sa puta i doneo joj No5, kad će ona: "Je l' sam je tebi rekla da koristim samo Chanel No19?!" Naljutila se žena na mene, džabe sam se vadio te da je ovaj najbolji, te da drugog nije bilo, ništa mi nije pomoglo. :D

:lol: Ma kakvi, Chanel No5 je najbolji!!!

Pozz!Nema vise strajka e sad mora da se sljaka:(Ali nema veze,bice para i nesto za meze:drool:samo sam hteo da vam javim dok ne stigne HANOWA moj sat iz snova,jer treba mi malo veca lova,ali za 15-ak dana kupujem starog dobrog CASIA:congrats:MRW-200H-7E!:thumbup:vel pozz svima!

15850_2.jpg15850_5.jpg15850_3.jpg

Ovo bi i nosio i setao i.... :man_in_love:

[h=5]Esquire Magazine's November 2012 issue showcases a selection of the season's best watches, and Seiko is proudly included! Check out the Seiko Solar Alarm Chronograph (SSC081 - $375 USD).
[/h]

Evo je na red dosla pauza:)pokazacu vam dva komada iz uvoza,o njima razmisljam a slicnog su cenovnog "uzrasta":Dpa dal da kupujem,LORUSA ili ovog SPRINGSA:banghead:baš me muka pritiska,oko mozga:confused:nešto stiska,u glavi mi neka vriska od silnog razmišljanja ne jedoh ništa!:crying:17173_2.jpgf_5047.jpgBBH101-1.JPGBBH101.jpg

Back