Slike satova koji mi se sviđaju

@bajker71
Ovaj prvi je bombonica :)

Ovo je sat koji (da mogu da ga priuštim) ne bih menjao do kraja svog života, jednostavno savršen:
View attachment 41334
Ne bih mogao da obećam isto to, al' da mi se svidja, svidja mi se. :thumbup:

Radonej Орден «Победа»
Samo jedna reč: POBEDA! :D

Lep izbor bocko, ova tri bih ipak izdvojio. :yes4:

Ne volim ovakav oblik satova, ali iz nekog čudnog razloga ovaj mi se izuzetno svidja.:drool:

Moj izbor:

34697-sbgr055-3.jpg

Mnogo je dobar ovaj Grand Seiko...

KojiJeOvoSat.JPG
Drug me je pitao koji je ovo sat, ja ne znam, slika je slabog kvaliteta, ali sam siguran da ce strucnjaci da pomognu... :)

Evo i mene:)Ja reših da poslušam srce svoje i uskoro novi digitalac-plastikanac-solarac HDD-S100-1A:thumbup:u toku sl.nedelje ću vam ga predstaviti,ma volim bre digitalce!vel pozz svima!hdd-s100-1avdf_05_1.jpgT29zCpXdhbXXXXXXXX_!!44710754.jpghdd-s100-1avdf_08_1.jpg

Juuuuuhhhhuuuu

homer-simpson-1280x1024.jpg
Modifikovane Amfibijeeee. Ima li šta lepše. Posebno mi je dobra ona druga ( na meš narukvici) . Još ako kazaljke valjano svetle, šta ćeš više.

I opet ću reći bez stida i srama,da ne bude spora medju nama,to nije nikakva reklama,ono kao pi-pi ili gu-di salama:drool:,ne daj Bože šala,rekla-kazala...jer ja sam svoju ljubav tražio i našao:man_in_love:u jednom satu pronašao:adore:jednom rečju...CASIO!!!:w00t::congrats:Vel pozz svima!!!efr-516pg-5av_edifice_casio.jpgeqs-500cg-1a_edifice_casio.jpgeqw-m1100cg-1a_edifice_casi.jpg

Back