Slike satova koji mi se sviđaju

[h=1]Poljot Sturmanskie Gagarin 50th Anniversary Chronograph Watch[/h]

main1_enl.jpg

Mozda jes maaalcice kicasto, ali bez nje, dizajnerski, ne bi imao nikakve veze sa prvim letom u kosmos. Mozda su mogli da stave neku stvarnu fotku napravljenu sa Vostoka...sta znam.... lepo se uklapa ova nijansa plave sa narandzastim detaljima :D

Ma meni je bez te planete sasvim Ok, možda da je planeta monohromatska, a ne slika, baš mi nešto previše upadljivo.

Sholym , pri kupovini sa neta (berze poput ebay-a) moraš otvoriti i treće oko ako treba. Svakakvih "rusa" ima, te se može i nadrljati . Ako ti se zabode, nedaj Bože, neki problematični i modovani 3133 , može opasno da zaboli glava. O kopijama i afterima da i ne govorim....

...kako sam krenuo, zeznuću i bradu-zverka sa spamom . :ohmy:

Što se ruskih satova tiče, Russia To All je najbolje, ali i naskuplje mesto za kupovinu. Najviše poverenja imam u Volmax, kada su novi rusi u pitanju. Mislim da smo to već pisali negde na forumu. Meni ne radi nešto trenutno taj sajt, da bih postavio adresu ka Sholym-ovoj želji ...

...hhmmm , možda sam počeo da naginjem ka fenseraju, ali ovaj Chopard sa svojim mille miglia chrono modelima mi se sve više i više svidja.

qz3exx.jpg

samo ti udri po nepotrebno skupim cukama, pa kad te sofronije i ja docekamo iza coska sa perjem
i katranom ima da se pitas sta te snaslo...

:lol: :lol: :lol:

Back