PedjaSD New member Dec 30, 2012 #1,105 Ok, znam da ga stavljaju pod kategoriju "ženski" sat ali ovo čudo ima 42mm u prečniku, i izgleda nekako drugačije-no o ukusima se ne raspravlja i da sam pri $$ kupio bih ga ali mi sigurno ne bi bio jedini sat:
Ok, znam da ga stavljaju pod kategoriju "ženski" sat ali ovo čudo ima 42mm u prečniku, i izgleda nekako drugačije-no o ukusima se ne raspravlja i da sam pri $$ kupio bih ga ali mi sigurno ne bi bio jedini sat:
D Djordje Banned Jan 4, 2013 #1,115 jagos said: View attachment 52388 ako se jos nekom svidja trenutno je na popustu. Click to expand... Svidja mi se.:thumbup:Volim Breitling.
jagos said: View attachment 52388 ako se jos nekom svidja trenutno je na popustu. Click to expand... Svidja mi se.:thumbup:Volim Breitling.
23jewels New member Jan 4, 2013 #1,116 za 2.241.(i nešto malo para) dinara su bar mogli pravi čelik da mu stave, a ne ovaj sto je poceo da rđa... :laugh:
za 2.241.(i nešto malo para) dinara su bar mogli pravi čelik da mu stave, a ne ovaj sto je poceo da rđa... :laugh: