Slike satova koji mi se sviđaju

U poslednje vreme sve češće razmišljam o ovom satu. Više me ne zanimaju nikakve komplikacije na satu, tražim samo jednostavnost...

52414d1357297867-slike-satova-koji-vam-se-svidjaju-rolex-submariner-116610-ln.jpg

Nažalost, cena mi je i dalje problem... :(

Attachments

• Rolex-Submariner-116610-LN.jpg
    Rolex-Submariner-116610-LN.jpg
    133.5 KB · Views: 548
A za koju godinu, kada Omega sasvim stigne Rolu u cenovnom smislu, jos ces moci i da zaradis prilikom preprodaje :D

Sub je Sub.
Da li vredi tih 7.000 evra u to ne ulazim...Ali se dobija sa njim ne samo sat za ceo zivot vec i ekskluzivnost i statusni simbol kakav samo Rolex pruza.
Jedino sto bi me sutra sprecilo da nosim Rolex je ultra skupa popravka.Svaki kvar minimum 500 evra.

Nije bas tako Zenith poliranje ali poliranje znaci skidanje celog mehanizma sve sto treba i inace da se radi...370 eur..mislim da to i nije tako skupo...
A deo tesko moze da rikne a i ako ode ima delova za njih.

meni se svidja ova Omega Seamaster planet ocean chrono u narandzastoj boji, mada cene Omega satova su previsoke, za taj novac se moze kupiti bilo koji IWC Aquatimer chrono verzija sa najboljim mogucim ETA mehanizmom ili cak Zenith Defy, ali mi je prelepa ova narandzasta kombinacija, pogotovo kais od koze, imao sam priliku da je vidim uzivoOmega_Planet_Ocean_Seamaster_23232462101001_mens_sports_watch_6__55922.1354395629.1000.1000.jpgomega_seamaster_planet_ocean_chronograph_css_ult_orange_orange_rb_7750_big1_a.jpgPOorange3.jpg

U ovoj omegi je , Omega 3313, malopre sam permutovao :)Sve u svemu odlicne si satove pomenuo, a ova omega se i meni svidja, meni bi od ova tri bila prvi izbor, ali ja sam nepopravljivi omegomanijak:)

Last edited:
Ma i ja sam Omega manijak,ali cene su im previsoke.Vreme ce pokazati da li su napravili pravi potez.
Za sada ''Skyfall'' radi odlican posao za njih,sto im je verovatno najbitnije tenutno. :D

Za sve ljubitelje Omega satova (uključujući i moju malenkost)... Royal Navy Commander Bond reports:
PO.jpg PO2.jpg PO3.jpg PO4.jpg PO6.jpg
P.S. U Omega butiku u Melburnu je ovaj lepotan iznosio 8000 AUD (Februar-Mart 2012.)

malopre u temi je anbeast spomenuo da ce Omega biti rame uz rame sa Rolexom ako ih uporedjujemo po ceni, mozda ovog trenutka kupovina Omege moze biti isplativa, a mozda cak i Longinesa, ako planiraju da i njemu povrate staru slavu i da ga pozicioniraju stepenik iznad, a dobar marketing, kao ovo sa James Bondom ucinice da im i cena sporije opada, tako da mozda Omega moze i da opravda ulozeno

Back