dragon New member Mar 18, 2011 #121 Pa sad... Ja samo bacim pogled na avatar i odmah mi je jasno ko je mali a i ko je prgav. :lol:
tolarbo New member Mar 18, 2011 #126 Marko 5 said: E jadni mi... Gledajte do kraja obavezno Click to expand... Pa ne mogu da verujem. Ovo je stvarno vrh! Bravo Marko nasmejao si me ko nikad.
Marko 5 said: E jadni mi... Gledajte do kraja obavezno Click to expand... Pa ne mogu da verujem. Ovo je stvarno vrh! Bravo Marko nasmejao si me ko nikad.
VLADAN P Super Moderator Staff member Mar 19, 2011 #128 ANGEL II said: :lol: kako se zove ova životinja? hehehe ovo je odlično! Click to expand... Slow loris - Wikipedia, the free encyclopedia
ANGEL II said: :lol: kako se zove ova životinja? hehehe ovo je odlično! Click to expand... Slow loris - Wikipedia, the free encyclopedia
ANGEL II New member Mar 21, 2011 #134 VLADAN P said: Ma veliko BRAVO za bucu :congrats: Click to expand... :yes4::congrats::congrats:
Marko 5 New member Mar 21, 2011 #135 Buco svaka ti cast :congrats: :dirol: ovo je odlicno :lol::lol::lol:
ANGEL II New member Mar 21, 2011 #137 Marko 5 said: Covek na vlasti Click to expand... I deca znaju šta je vlast... ali debeljucu sam gledao jedno 10 puta danas kako ga je odro! :lol:
Marko 5 said: Covek na vlasti Click to expand... I deca znaju šta je vlast... ali debeljucu sam gledao jedno 10 puta danas kako ga je odro! :lol:
milan zmaj New member Mar 23, 2011 #140 dragon said: :lol: mali pokvarenjak... :lol: link Click to expand... \ meni cera umire od smeha kad gleda ovo...ne znam zasto ne razume ali se smeje ko lud na brasno
dragon said: :lol: mali pokvarenjak... :lol: link Click to expand... \ meni cera umire od smeha kad gleda ovo...ne znam zasto ne razume ali se smeje ko lud na brasno