skydrummer New member Aug 14, 2012 #381 Posebno obratiti pažnju na lika koji pokušava razbiti staklo na automobilu ( 2:03 ). News Anchor FAIL Compilation 2012 || PC - YouTube
Posebno obratiti pažnju na lika koji pokušava razbiti staklo na automobilu ( 2:03 ). News Anchor FAIL Compilation 2012 || PC - YouTube
Neša Super Moderator Staff member Aug 17, 2012 #382 Nije baš slika, ali je zanimljiva vest: Čovek koji se nije okupao 38 godina Prema mojim informacijama, poslednji put je viđen u vozilu GSP-a koje se kretalo ka centru grada.
Nije baš slika, ali je zanimljiva vest: Čovek koji se nije okupao 38 godina Prema mojim informacijama, poslednji put je viđen u vozilu GSP-a koje se kretalo ka centru grada.
Zagor Super Moderator Staff member Aug 22, 2012 #385 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Aug 23, 2012 #386 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Aug 24, 2012 #387 Re: Ajde neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Vladimir NS Member Aug 25, 2012 #389 Re: Ajde neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Sta ovi rade?
Vladimir NS Member Aug 26, 2012 #390 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Sudija mora sve da vidi...
Zagor Super Moderator Staff member Aug 27, 2012 #391 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Aug 31, 2012 #392 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Sep 1, 2012 #393 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Zagor Super Moderator Staff member Sep 2, 2012 #394 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Serb veruj mi i ja,u SRBIJI BRALE.
Zagor Super Moderator Staff member Sep 2, 2012 #395 Re: Ajde neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Za laku noc
Zagor Super Moderator Staff member Sep 3, 2012 #396 Re: Ajde neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Sir Oliver New member Sep 4, 2012 #397 Re: Ajde neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Evo i par sličica: I moja omiljena :
Zagor Super Moderator Staff member Sep 4, 2012 #398 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale...
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Sep 4, 2012 #399 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Zagore, počeo sam da čitam i odlično je, ali me zaboleše oči...ajde molim te postavi veću sliku.
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Zagore, počeo sam da čitam i odlično je, ali me zaboleše oči...ajde molim te postavi veću sliku.
backarelli Well-known member Sep 4, 2012 #400 Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Slučajno mi se (sada) nametnuo ovaj , sad već legendarni, klip... pa kako je to unezverena faca, kao iz mešalice za beton da je ispao...hmy:
Re: Ajde ko zna neki dobar vic da se smejemo...malo i sale... Slučajno mi se (sada) nametnuo ovaj , sad već legendarni, klip... pa kako je to unezverena faca, kao iz mešalice za beton da je ispao...hmy: