Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

Last edited:
[h=1]guess steel alarm chronograph 7 kazaljki[/h]

[TD="width: 150"]
+​

[/TD]
[TD="class: lineSeparator"] Cena: 3.300,00 din
Viđeno: 10 puta
[/TD]
[TD="class: lineSepar1ator, width: 240, align: left"] [TABLE="width: 240"]
[TR]

[TD="width: 15%, align: right"][/TD]
[TD="align: left"] Andrija Jaksic [/TD]

[TD="align: left"]
user_register_image.php
29 0 [/TD]

[TD="align: right"][/TD]
telephone-icon.png
Kliknite za broj telefona
[/TD]

[TD="align: left"]Pančevo[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sat je ispravan. krunica se srafi. . . datum na 4h. . ima sitne ogrebotinice po staklu veoma plitke i na kopci. . prelep sat . .42mm sa krunicom . debljina sata je 12 mm. . obim natrukvice je 18 cm sa unutrasnje strane. .7 kazaljki. .120grama. .
Pošaljite prijatelju | | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Ovaj oglas je SPAM | Protiv pravila | Bezbedna trgovina

da ne ispadne da miniram oglas- uvek postoji opcija da prodavac zaista ne zna sta prodaje, no reci cu samo - ovo je ruhla sa nekakvim pravljenim ciferom. upravo sam jednu ovakvu oziveo nakon 30 god stajanja. naravno ima normalan cifer.wwwwwwwwww.JPG

Original narukvica, original kopca,... ma sve je originalno sem sata:P
Untitled.jpg

Bas htedoh to da napisem...
Jedino sto se nisu bas proslavili sa tim modelima, ali to je vec neka druga prica.

^Bolje puzirite da uzmete ovo, posto cena raste iz dana u dan. Ovakva prilika se ne propusta.

Untitled.jpg

...šta kaže , može li provera kod sajdžije ? eusa_think.gif ...ja sam zainteressssssss-ovan :laugh:

[h=1]ROLEX muski sat original[/h]

[TD="width: 150"]
+​

[/TD]
[TD="class: lineSeparator"] Cena: 50,00 €
Viđeno: 13 puta
[/TD]
[TD="class: lineSepar1ator, width: 240, align: left"] [TABLE="width: 240"]
[TR]

[TD="width: 15%, align: right"][/TD]
[TD="align: left"] Ljiljana online
[/TD]

user_register_image.php
2 0 [/TD]

telephone-icon.png
Kliknite za broj telefona
[/TD]

[TD="align: left"]Kruševac[/TD]

[TD="align: left"] Svi oglasi (16) [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rolex sat ima samo jednu manu kao i sto se vidi na slici. ima samo srednje dugmence , fale mu dva sa strane . Sat radi samo sto mora da mu se radi servis zbog toga sto godinama nije radjen. u odlicnom je stanju. pozzz
Pošaljite prijatelju | | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Ovaj oglas je SPAM | Protiv pravila | Bezbedna trgovina

znaci nemam komentar

Eh, a posle kažu da fizičko kažnjavanje nije u redu. Ne znam zašto, ali mislim da je ovo klasičan slučaj za koje se u 19. veku izricalo dva'est po turu.

E, odlicno ste pokazali ovaj oglas, taman sam planirao da uzmem neki ORIGINAL svajcarac... Jel legalno naterati prodavca da isti potom pojede ?

Iskreno ne vidim razliku izmedju ove i bilo koje druge replike koja se prodaje. Sto bi bas ovog coveka lincovali, a ostale ne? :)

Iskreno ne vidim razliku izmedju ove i bilo koje druge replike koja se prodaje. Sto bi bas ovog coveka lincovali, a ostale ne? :)

Ma kažem ja odavno da bi ovde najbolja investicija bili zatvori, i to oni u kojima se ozbiljno radi, a dvaes' po turu bi bilo uzgredna kazna. Zbog ogromne radne snage za godinu dana bismo mogli da izgradimo i kosmodrom :D

Back