Smešni oglasi (i komentari) za prodaju satova

[h=1]guess steel alarm chronograph 7 kazaljki[/h]

[TD="width: 150"]
+​

[/TD]
[TD="class: lineSeparator"] Cena: 3.300,00 din
Viđeno: 10 puta
[/TD]
[TD="class: lineSepar1ator, width: 240, align: left"] [TABLE="width: 240"]
[TR]

[TD="width: 15%, align: right"][/TD]
[TD="align: left"] Andrija Jaksic [/TD]

[TD="align: left"]
user_register_image.php
29 0 [/TD]

[TD="align: right"][/TD]
telephone-icon.png
Kliknite za broj telefona
[/TD]

[TD="align: left"]Pančevo[/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sat je ispravan. krunica se srafi. . . datum na 4h. . ima sitne ogrebotinice po staklu veoma plitke i na kopci. . prelep sat . .42mm sa krunicom . debljina sata je 12 mm. . obim natrukvice je 18 cm sa unutrasnje strane. .7 kazaljki. .120grama. .
Pošaljite prijatelju | | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Ovaj oglas je SPAM | Protiv pravila | Bezbedna trgovina

da ne ispadne da miniram oglas- uvek postoji opcija da prodavac zaista ne zna sta prodaje, no reci cu samo - ovo je ruhla sa nekakvim pravljenim ciferom. upravo sam jednu ovakvu oziveo nakon 30 god stajanja. naravno ima normalan cifer.wwwwwwwwww.JPG

Bas htedoh to da napisem...
Jedino sto se nisu bas proslavili sa tim modelima, ali to je vec neka druga prica.

^Bolje puzirite da uzmete ovo, posto cena raste iz dana u dan. Ovakva prilika se ne propusta.

Untitled.jpg

[h=1]ROLEX muski sat original[/h]

[TD="width: 150"]
+​

[/TD]
[TD="class: lineSeparator"] Cena: 50,00 €
Viđeno: 13 puta
[/TD]
[TD="class: lineSepar1ator, width: 240, align: left"] [TABLE="width: 240"]
[TR]

[TD="width: 15%, align: right"][/TD]
[TD="align: left"] Ljiljana online
[/TD]

user_register_image.php
2 0 [/TD]

telephone-icon.png
Kliknite za broj telefona
[/TD]

[TD="align: left"]Kruševac[/TD]

[TD="align: left"] Svi oglasi (16) [/TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rolex sat ima samo jednu manu kao i sto se vidi na slici. ima samo srednje dugmence , fale mu dva sa strane . Sat radi samo sto mora da mu se radi servis zbog toga sto godinama nije radjen. u odlicnom je stanju. pozzz
Pošaljite prijatelju | | Prati ovaj oglas | Ignoriši sve oglase ovog korisnika
Obavestite nas: Pogrešna kategorija/grupa | Ovaj oglas je SPAM | Protiv pravila | Bezbedna trgovina

znaci nemam komentar

Eh, a posle kažu da fizičko kažnjavanje nije u redu. Ne znam zašto, ali mislim da je ovo klasičan slučaj za koje se u 19. veku izricalo dva'est po turu.

E, odlicno ste pokazali ovaj oglas, taman sam planirao da uzmem neki ORIGINAL svajcarac... Jel legalno naterati prodavca da isti potom pojede ?

Iskreno ne vidim razliku izmedju ove i bilo koje druge replike koja se prodaje. Sto bi bas ovog coveka lincovali, a ostale ne? :)

Iskreno ne vidim razliku izmedju ove i bilo koje druge replike koja se prodaje. Sto bi bas ovog coveka lincovali, a ostale ne? :)

Ma kažem ja odavno da bi ovde najbolja investicija bili zatvori, i to oni u kojima se ozbiljno radi, a dvaes' po turu bi bilo uzgredna kazna. Zbog ogromne radne snage za godinu dana bismo mogli da izgradimo i kosmodrom :D

Back