"Svet Satova" limited edition sat

Bravo krle :congrats:, meni je samo znak SS dovoljan na ciferu a na casebacku natpis, broj i sve ostalo :thumbsup:

Ja sam za sto vise zutih detalja na ciferu!!! Cak i sati i minuti u zutoj boji bi izlgedali super!
Jel postoji varijanta da se stavi keramicki bezel?

Krstin, jel bi mogao da uradis zute podeoke na ciferu? Cisto da vidimo kako bi to leglo. Unapred hvala!

I ja sam za Obris Morgan. I slazem se sa Araphelom i Vladasom povodom natpisa na ciferu. Voleo bih da Obris Morgan ostane, uz SvetSatova logo koji bi bio pozicioniran dole. A da Svet Satova bude ugravirano na poledjini.

Last edited by a moderator:
Sat izgleda odlicno.
Samo ono "SS" ima mnogo vise poznatijih i losijih znacenja nego ono sto mi mislimo a vidim da se i na pocetku ove teme odustalo od SS znaka iz tih razloga.

Još jedan glas za OM, između ova dva. Još ne mogu da se sa 100% sigurnošću prijavim, mada bih voleo da posedujem SS Edition sat.

Dragana me je preduhitrila, ali evo i moje verzije. Po meni definitivno verzija sa datumom. Pogotovo zato sto verzija bez datuma ima prazan polozaj krunice, sto bi mene nerviralo. I najbolje crni datum! :)

ObrisMorgan - SvetSatova - Copy (2).png

ObrisMorgan - SvetSatova.jpg

Last edited:
I meni se Obris vise svidja. S' tim sto ja ne bih ucestvovao u nabavci, ipak je ovo premalo za moj zglob :).

Mozemo da vidimo kako bi izgledalo ali mislim da bi bilo previse, Krle zuti vrh sekundare je pun pogodak takodje, jedino moze neki zuti detalj jos oko markera za 6 sati

@Zeljko - markeri su premazani sa SuperLuminom, to bi bio problem. Mozda bi se mogla minutna skala obojiti u zuto. Probam, pa kacim.

@Darko - Hvala! Imas neki predlog za detalj?

Pa evo bas sad gledam sta bi moglo, mozda nesto slicno kao na markerima na 3 i 9 ili jednostavno ne dirati ostaviti ovako kako jeste, i bas je super ono sto je Shmizla napravila da oznake na bezelu do 20 budu zute

I meni se cini malo previse zute, tako sam i mislio da ce biti.

Back