veberz - moji satovi

Zvanicni precnik sata je cini mi se 40mm. No sada sam gi izmerio tacno. Precnik mereno vertikalno 6-12 je 39,5mm. Visina (ono L2L) je 47,8mm. Sirina izmedju usica 20mm. Korona (bezel) je prilicno tanka, dakle brojcanik je velik i ima precnik 33mm.

Zaboravio sam napomenuti. Ko misli da je brojcanik crn, on ce se prevariti kao i ja. On je tamno sive boje. Jako je lep!

Last edited by a moderator:
Uf,pa znam ja po svom Midu sta znaci sivi cifer i jos s mustrom,npr.tikovinom kao sto je i na ovom.Seiku.Hipnoticki efekt ima na covjeka,totalno.Odlican je!

Odličan sat! Samo ipak malčice mali za moj ukus. Neke klasičnije, špicaste kazaljke bi mu po meni baš legle i učinile ga još boljim!

U pravu si ... bio bi jos lepsi sa kazaljakama GS stila. Ali:
Nemoj araphele izazivati nevolju! Taman sam bio resio da ovaj sat necu otvarati :D

I necu ga otvarati. No dobro ... eventualno da ga dostelam :)

Last edited:
Poslednji nabavljen sat, pocetkom januara, je SARX017. Obogacen narukvicom za SARX013/015.

View attachment 110639View attachment 110640View attachment 110641View attachment 110642View attachment 110643View attachment 110644View attachment 110645

Ovoj kombinaciji skoro pa da nemam zamerki. Imam u stvari dve manje. 1. steta sto sat nije manji za 1mm a mogao bi i za 2mm. 2. narukvica je malkice ogranicena sto se tice podesavanja duzine.

Bravo Veberez, majstorski izbog. Samo kad te molim...ne cackaj na ovom seiku nista :laugh: Fenomenalan, u zdravlju ga nosio.

araphel ako hoce spicaste kazaljke, ima aqua twru :D Veberez, ne cackaj nista

775643-ban_him.jpg

Danas je Žujo dobio nov kaiš. Sada je baš! Na Plavku sam prošlih dana poradio i mislim da je sada već (skoro) savršen.

Untitled.jpg

Radim i na Belku. On mi je isto favorit. Kada stignu potrebne stvari pokazaću ga.

Odlično izgledaju, Zoltane- jel to na zutom Hirsch Robby? ja bih ga volio na svom K34, ali kad vidim koliko kosta, smrznem se :)

Da druze moj, dobro si primetio. On je besprekoran kao uglavnom svi hischevi, jedino mu zameram da je malkice debel. Kao puno hirscheva uostalom. Ali, kvaliteta je uglavnom. Ja sam moj uzeo kod madjarskog trgovca i po danasnjem kursu me izasao 65 eura. Ovo je povoljna cena. Imate li vi u Hrvatskoj trgovca za Hirsch?
I na kraju krajeva. Sat i kais su po meni celina. Mora bit dobar i jedan i drugi. Kakve ima svrhe vozati sat od xxxx vrednosti na kaisu sa buvljaka? A znam takve ljude ...

E jes' vala Vladane, ta Amfibija je moje remek djelo! :D

Hocu Vlado, stvicu jos slika, tesko ga je slikati, kako rekoh tesko je ocitljiv.

Last edited:
Bravo veberz, nego necu puno da hvalim....da se ne "pokvaris"......
Nego sta bi sa ovom amfibijom?

IMG_0865.JPG

Back